Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Μεγάλη στοά Ελλάδος: Στους διακεκριμένους Έλληνες τέκτονες, συναντούμε τον οικ. Πατριάρχη ΑθηναγόραΕρώτηση πρώτη: Άραγε άμα ισχυριζόμαστε πλέον στο Ιστολόγιο Κατάνυξις, πως ο  Αθηναγόρας ήταν μασώνος, θα μας κάνουν μήνυση για εξύβριση ή συκοφαντική δυσφήμιση;
Ερώτηση δεύτερη: Αν δεν ήταν τέκτονες και τους χρησιμοποιούν μετά θάνατον οι μασώνοι, τότε γιατί δε το αμφισβητεί το οικουμενικό πατριαρχείο με κάθε νόμιμο τρόπο, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της μνήμης του;
Στην επίσημη ιστοσελίδα των Ελλήνων μασώνων, συναντούμε αρκετά γνωστά πρόσωπα
venediktos.png
Συναντούμε “καταπληκτικές” ομιλίες υπέρ του τεκτονισμού..
Παρατηρήστε και θα εκπλαγείτε δυσάρεστα.
Αλλά και ένας παπάς στο 1:10 περίπου, άραγε ποιον να εκπροσωπεί;

Πατήστε εδώ και ακολουθήστε την Κατάνυξη στο twitter. Ενημερωθείτε άμεσα για τις αναρτήσεις μας!!!

1 σχόλιο :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com