Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Η Ελλάδα "βάρεσε" πλέον διάλυση!!!

Του Στρατή Μαζίδη
Δεν ξέρω γιατί αλλά η είσοδος των 26 ατόμων στο μητροπολιτικό ναό του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα τη διακοπή της Θείας Λειτουργίας, μου έδωσε την εντύπωση της χαριστικής βολής.
Αλήθεια σε κανένα τζαμί θα τολμούσε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο;

Η Ελλάδα βάρεσε πλέον διάλυση ή μάλλον επισφραγίζεται αυτή.
Μια κυβέρνηση σε αποστολή ενσυνείδητη ή μη.
Αρχικά μια υπουργός ανοίγει με τις δηλώσεις της τα σύνορα σε πάσης προέλευσης παράνομους μετανάστες.
-Όποιος θέλει μπαίνει στη χώρα, κανείς δεν αντιδρά.
-Όποιος θέλει καταλαμβάνει ξένη περιουσία για να κάνει φιλανθρωπία με ξένα κόλυβα, κανείς δεν αντιδρά και δεν προστατεύει τους πολίτες και την ιδιοκτησία τους.
-Όποιος θέλει στήνει αντίσκηνα και παραγκουπόλεις στα σύνορα, λεηλατεί ξένη περιουσία, κανείς δεν αντιδρά.
-Όποιος θέλει κάνει κάμπινγκ χώρο πανεπιστημίου, κανείς δεν αντιδρά.
-Τρίγυρω στη γεωπολιτική γειτονιά μας γίνεται χαμός, κανείς δεν αντιδρά.
Τίποτε δε λειτουργεί πλέον σε αυτή τη χώρα.
Μόνο η επιτροπή για τις άδειες των καναλιών και το οικονομικό επιτελείο που αναζητά τρόπους να παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα και να βάλει χέρι στο διασωθέν υστέρημα των πολιτών.
Όρια δεν υπάρχουν, σεβασμός δεν υπάρχει, αξίες καταλύονται, τα πάντα γκρεμίζονται.
Η Ελλάδα είναι πλέον νεκρή.
Την σκουντάς, την τσιμπάς, δεν ανταποκρίνεται…
πηγή 

3 σχόλια :

 1. Πόση αλήθεια,αληθεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΑΚΟΥΣ; ΜΕ-ΤΑ-ΝΟΙ-Α.

  Αντί να ταπεινωθούμε και να πούμε σε αυτούς που εισέβαλαν στον ναό ότι ναί, κύριοι, εμείς φταίμε. Είμαστε γιαλαντζί αμετανόητοι χριστιανοί, οι οποίοι δεν δικαιούμαστε ούτε το όνομα να φέρουμε, γιατί δεν μοιάζουμε σε τίποτε τον Χριστό και τους Αγίους Του. Είμαστε κάκιστο παράδειγμα και δεν έχουμε να επιδείξουμε ίχνος αρετής. Συμβιβάζουμε τα του κόσμου με τα του Χριστού αι θέλουμε να μας επευλογεί κιόλας.
  Τρομάρα μας.
  Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος, είπε στον Εσπερινό της Αγ. Θεοδώρας ότι τί φταίξαμε εμείς, σε τίποτα δεν φταίξαμε.
  Δεν το σκέφτηκε καλά μάλλον αυτό που είπε. Εάν θέλει να του βγάλουν τα φταιξίματα, θα του βρούν πολλά και δεν τον συμφέρει. Καλύτερα να έλεγε ότι πρώτος εγώ φταίω και ζητώ συγγνώμη. Ελάτε να μετανοήσουμε όλοι μαζί και να ελκύσουμε το έλεος του Χριστού για την Πατρίδα μας, και να αλλάξουν όλα. Αλλά πού;

  Κάποιος μοναχός στο Άγιο Όρος είχε κανόνα από τον γέροντά του να ζητάει συγγνώμη από όλους τους μοναχούς και προσκυνητές γιατί έχει τί λέτε;...
  γιατί έχει, λέει, ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣΗ. Και εδώ γελάνε και κλαίνε μαζί, για μάς και τον επίσκοπό μας, ο οποίος, όπως και όλοι οι ιερείς, δεν ανήκει σε αυτοφυές γένος, αλλά βγήκε (και βγήκαν) από ελληνικά σπλάχνα. Είναι ο καθρέφτης μας.

  Αυτά τα λέω σε όσους νομίζουν ότι είναι δικαιολογημένοι να ζητούν δικαίωση σε αυτήν την ζωή και να νομίζουν ότι δεν φταίνε σε τίποτε και τραβάνε όσα τραβάνε με την κρίση.

  Αυτά που μας συμβαίνουν είναι πολύ λίγα ή μάλλον είναι ακριβώς όσα μας χρειάζονται, σύμφωνα με την κρίση του αλάνθαστου και πάνσοφου Θεού μας.

  Γι' αυτό, τα παράπονα και η γκρίνια για τις αδικίες που γίνονται σε βάρος μας, ΑΛΛΟΥ.

  Χαίρετε και αγαλλιάσθε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com