Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έπεκρινε την Ουκρανία για παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας

state.jpg
Παραδόθηκε η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την θρησκευτική ελευθερία στον κόσμο, η οποία φέτος επέκρινε την Ουκρανική Κυβέρνηση για παραβιάσεις σε θέματα θρησκείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, στην Ουκρανία σημειώθηκαν πολλά περιστατικά με ξυλοδαρμούς, καταλήψεις ναών, αλλά και αντισημιτικές πράξεις.
Επίσης το Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπογραμμίζει ότι η κατάσταση στην Ουκρανία έχει επιδεινωθεί, ενώ έχουν δημιουργηθεί πολλές θρησκευτικές ομάδες οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα.
Πάντως πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν πως το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, χαρακτήρισε την έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σχετικά με την κατάσταση της θρησκευτικής ελευθερίας στον κόσμο προκατειλημμένη και γεμάτη ατέλειες.
http://www.romfea.gr/diafora/9835--to-steit-ntipartment-epekrine-tin-oukrania-gia-parabiaseis-tis-thriskeutikis-eleutherias 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com