Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ… ΑΖΗΤΗΤΑ! (βίντεο)

hqdefault-1.jpg
Ένας από τους μεγάλους σύγχρονους ηγέτες που έχει συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη δύναμη έχει η Ορθοδοξία σαν η μονή αληθινή πίστη που έχει την δυνατότητα να λύσει πολλά παγκόσμια προβλήματα, είναι αδιαμφισβήτητα ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν.
Αυτό το γνωρίσαμε πολύ έντονα κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Άγιο Όρος, όπου ήρθε σαν ένας προσκυνητής στο Περιβόλι της Παναγιάς.
Δυστυχώς όμως,  εμείς που διδάξαμε την Ορθοδοξία στους Ρώσους και όχι μόνο, αυτό το Περιβόλι σήμερα το έχουμε καταντήσει… «στήλη άλατος», ενώ το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει απορρίψει μετά βδελυγμίας την Ορθοδοξία σαν κάτι το αναχρονιστικό και… οπισθοδρομικό.
Έφτασαν στο σημείο να στέλνουν στα δικαστήρια ένα μητροπολίτη γιατί τόλμησε να επικρίνει το πολιτικό σύστημα, καθώς αυτό δεν… αρμόζει σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, (όπου όπως φαίνεται δεν έχουν όλοι το δικαίωμα να μιλούν), και ακόμα πιο άσχημα, τόλμησε να εκφωνήσει την απαγορευμένη λέξη : «λαθρομετανάστες»! Αλοίμονο του!
Το κατάντημα μας γίνεται ακόμα πιο θλιβερό βλέποντας τις παρακάτω εικόνες από μια υπερδύναμη που αναδεικνύεται παγκόσμιας κυριαρχίας. Μια δύναμη της Ορθοδοξίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος που επισκέφτηκε στις 16 Ιουλίου την μονή Βαλαάμ στην χερσόνησο της Καρελίας, τιμώντας τους αγίους Σέργιο και Χερμαν, όπου και κοινώνησε ενώ ασπάστηκε την άγια εικόνα της μονής.
Από πότε έχετε να δείτε Έλληνα πολιτικό να μεταλαμβάνει σε ελληνορθόδοξο ναό ???
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


2 σχόλια :

  1. Μπραβο σας κ. Χειλαδακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καιρό αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά. Και Μασόνοι εκκλησιάζονται και μεταλαμβάνουν. Οι τελικές πράξεις του κρίνουν τον πολιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com