Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Δρυμάδες Χειμάρας, Αλβανική Δημοκρατία: μπράβοι ξυλοκόπησαν μέλη οικογένειας!!!Μια οικογένεια από το χωριό Δρυμάδες της Χιμάρας, προσπάθησε να ελευθερώσει το κτήμα της από το παράνομο κτίσμα που έχει χτίσει Αλβανός καταπατητής αλλά στην προσπάθεια τους να το γκρεμίσουν το παράνομο ήρθαν στα χέρια με του μπράβους του καταπατητή και κατέληξαν στα κρατητήρια της αλβανικής αστυνομίας.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου αλλά οι πρώτες εικόνες και στοιχεία δημοσιεύτηκαν μόλις χθες στο αλβανικό ειδησιογραφικό κανάλι ORA News το οποίο διαστρέβλωσε το συμβάν και παρουσίασε την οικογένεια από Δρυμάδες ως κοινούς εγκληματίες οι οποίοι κατέστρεψαν την περιουσία γνωστού Αλβανού δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα η οικογένεια Γκικόπουλη προσπαθεί εδώ και μερικά χρόνια μέσω της δικαστικής οδός να απελευθερώσει το καταπατημένο κτήμα της στην παραλία του χωριού Δρυμάδες. Ο καταπατητής είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Σαϊμίρ Κόντρα ο όποιος προσπάθησε να κτίσει ένα παράνομο κτίσμα στο κτήμα αυτό πριν μερικά χρόνια. Το κτίσμα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της παρέμβασης της οικογένειας Γκικόποουλη η οποία είχε καταφέρει με δικαστικές αποφάσεις να εμποδίσει την συνέχιση των εργασιών.

Τον τελευταίο καιρό ο καταπατητής είχε κάνει αίτηση να νομιμοποιήσει το κτίσμα μέσω της διαδικασίας της νομιμοποίησης αυθαιρέτων και όπως φαίνεται το έχει καταφέρει, κάτι που εξάντλησε την υπομονή της οικογένειας Γκικόπουλη η οποία αποφάσισε να κατεδαφίσει το παράνομο κτίσμα μόνη της. Κάτι που προσπάθησε να κάνει στις 9 Αυγούστου.

Την κατεδάφιση εμπόδισαν οι μπράβοι του καταπατητή οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να οδηγηθούν στα κρατητήρια τα μέλη της οικογένειας Γκικόπουλη

Περιττό να αναφέρουμε ότι οι μπράβοι του καταπατητή που ξυλοκόπησαν τα μέλη της οικογένειας δεν κρατήθηκαν και θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο ως μάρτυρες κατηγορίας.

Η περίπτωση της οικογένειας Γκικόπουλη είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις όπου ελληνικές οικογένειες προσπαθώντας να προστατέψουν την περιουσία τους αναγκάζονται να έρθουν σε σύγκρουση με τους καταπατητές οι οποίοι έχουν την βοήθεια του Αλβανικού κράτους που συλλαμβάνει τον νοικοκύρη και όχι τον κλέφτη.
πηγή 

3 σχόλια :

 1. Το υπουργείο εξωτερικών πού είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σσστ,μήν ενοχλείτε όταν οι ηγέτες μας κοιμούνται!!!

   Διαγραφή
 2. Αν ειναι δυνατον. Τι πραγματα ειναι αυτα; Τι κανει το υπουργειο εξωτερικων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com