Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόγραμμα εξομολόγησης του π.Νικολάου Μανώλη για την εβδομάδα 4-10 Σεπτεμβρίου

Πρόγραμμα εξομολόγησης του π.Νικολάου Μανώλη για την εβδομάδα 4-10 Σεπτεμβρίου
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθιών και εξομολόγησης του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας που αναδημοσιεύσαμε από εδώ, ο πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του Ιερού Ναού, θα εξομολογήσει αυτήν την εβδομάδα (4-10 Σεπτεμβρίου) στο Ναό, την Τρίτη 6/9 το απόγευμα, από τις 5:30 έως τις 7:30 και την Τετάρτη 7/9 το πρωί, από τις 9:00 έως τις 11:00.

2 σχόλια :

  1. Την ευχη σας π. Νικολαε. Ευχαριστουμε για την ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα τω Θεώ. Με το καλό. Την ευχή του να έχουμε. Παρακαλώ τον Θεό να τον φέρει πίσω στην ενορία μας, στο σπίτι μας, στον Προφήτη Ηλία μας. Ερήμωσε η εκκλησία μας και ο Μητροπολίτης είναι ανεπιθύμητος πλέον εδώ. Πρέπει να αποκαταστήσει αυτή την αδικία που έκανε σε βάρος μας και σε βάρος του ιερέα μας.
    Τ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com