Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κοσμίδης Ελευθέριος, Οικουμενιστική βαρυχειμωνιά

16_09_08_am_CEISO_bose_IMG_2000-9e4e47b4eb.JPG
contributor columnist
Είναι η πικρή αλήθεια, πως πέσανε οι μάσκες. Μετά το Κολυμπαριώτικο αντάμωμα, οι δυνάμεις του οικουμενιστικού άξονα της Εκκλησίας, εκτελούν με ακρίβεια το σχέδιό τους.
Με συνέδρια, ημερίδες, συμπροσευχές, διαλόγους, έχει γεμίσει ασφυκτικά το καλεντάρι του, όπου εισηγήσεις, συμπεράσματα και πορίσματα, θα βασίζονται στα κείμενα του Κολυμπαρίου και θα τα αποδέχονται defacto.

Από την άλλη στο αντιοικουμενιστικό μέτωπο, φαίνεται να υπάρχουν δύο τάσεις: η μετριοπαθής που θα επιδιώξει ακύρωση την αποφάσεων Κολυμπαρίου, με ευρύτερη συμμετοχη, αρχιερέων, κληρικών και Ιερών Μονών και η πιο επιθετική που ζητά να προκληθεί ένα κύμα, διακοπής του μνημοσύνου των οικουμενιστών, με την ελπίδα να γίνει τσουνάμι.
Το βέβαιο είναι πως φανερώθηκε το διακύβευμα του Κολυμπαρίου και αυτό δεν είναι άλλο από την επικράτηση του οικουμενισμού. Από παναίρεση, να θεωρηθεί διδασκαλία της  Ορθοδοξίας.
Ας το καταλάβουμε αυτό όλοι και να είμαστε αυστηροί και απόλυτοι κατά των οικουμενιστών και όχι μεταξύ μας.
Ενέσκυψε βαρύτατος χειμώνας, στην Εκκλησία. Πρωτοφανή ακραία οικουμενιστικά βαρομετρικά θα σαρώσουν την Ορθοδοξία. Ας συνταχθούμε σε γέροντα αντιοικουμενιστή ομοθυμαδόν.
Να αδειάσουμε τις Εκκλησιές των οικουμενιστών. Να γεμίσουμε τις Εκκλησιές των αντιοικουμενιστών, ώστε να κατηχηθεί μέχρι και ο τελευταίος πιστός.
Καλόν αγώνα και καλόν χειμώνα


3 σχόλια :

  1. ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΚΟ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΗΝ "ΤΑΞΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΣΑΛΩΜΑΤΟΣ.ΟΛΑ "ΕΝ ΤΑΞΕΙ".Η ΧΑΡΙΣ?ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ!!!ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη φοβάσαι το μικρό ποίμνιο,αρκεί να βρίσκεσαι στη σωστή μάνδρα.Κι ο ποιμένας σου να είναι ο Χριστός,αυτόν που ακολουθούν οι καθαροί βοσκοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά όλα με μια μικρή ένσταση: Δεν υπάρχουν εκκλησίες αντιοικουμενιστών αλλά εκκλησίες ορθοδόξων. Οι Οικουμενιστές δεν είναι ορθόδοξοι. Είναι αιρετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com