Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Κατάθεση ψυχής από τον Πατέρα Σάββα Λαυριώτη

gerontas-savvas-lavriotis.jpg

Ζητά διακοπή μνημοσύνου του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και των υπολοίπων Αρχιεπισκόπων και Πατριαρχών που συμμετείχαν στη Σύνοδο της Κρήτης (Βίντεο)

Ο Γέροντας Σάββας Λαυριώτης μιλάει ελεύθερα για όλα τα θέματα και τις τελευταίες εξελίξεις τους στο ραδιόφωνο Κόσμος 93.8 και στον Λοΐζο Λοΐζο.

Ζητά διακοπή μνημοσύνου του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και των υπολοίπων Αρχιεπισκόπων και Πατριαρχών που συμμετείχαν στη Σύνοδο της Κρήτης αλλά και καταδίκη του Βαρθολομαίου από τους επισκόπους των Εκκλησιών που δεν συντάσσονται με την σύνοδο του Κολυμπαρίου.

Ακόμη μιλάει για την κάρτα του πολίτη η οποία εντός του 2017 πιθανότατα θα επιβληθεί στους Έλληνες και αποτελεί προπομπό του σφραγίσματος.

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ 

2 σχόλια :

  1. Ο π. Σάββας έχει χάσει τήν έννοια τής Εκκλησίας, κηρύττει μία τραγική κατάσταση ανθρώπου αποκομμένου από τό Σώμα τού Χριστού, ώς δήθεν κατάσταση ομολογιτού ενωμένου μέ αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας Άγιος Μάρκος Ευγενικός των ημερών μας.. ο Θεός να ενισχύει τον αγώνα που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com