Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑ ΛΑΥΡΙΩΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

5 σχόλια :

 1. Στην ανάρτηση που αναφέρεται στην ομιλία του π. Σάββα στο Ναύπλιο, κάποιος σχολιαστής ερώτησε αν ο π. Σάββας έχει λάβει άδεια από τον οικείο Μητροπολίτη για να μιλήση. Τό ίδιο φυσικά ισχύει και για την Λάρισα.
  Αλλά το θέμα δεν είναι μόνον αυτό.
  Τό θέμα είναι, αν ο π. Σάββας έχει λάβει άδεια από τον ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ, για να κάνη αυτές τις ομιλίες.
  Στις ανακοινώσεις αναγράφεται ως "Σάββας Λαυριώτης".
  Η Μονή Μεγίστης Λαύρας ευλογεί αυτές τις ενέργειες ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατ' αρχήν, μάθετε να μιλάτε επωνύμως!!Εφόσον είναι εν διωγμώ,ποιός θα του δώσει άδεια;; Από πότε πρέπει να παίρνει άδεια κάποιος κληρικός για να μιλά σε μή εκκλησιαστικούς χώρους;; Οταν κάποιος είναι Μητροπολίτης σε μια περιοχή, δεν σημαίνει πως οι πάντες πρέπει να παίρνουν την άδειά του για οτιδήποτε. Κάτι τέτοιοι σαν εσάς βοηθούν στο να συντηρείται ό δεσποτισμός!!

   Διαγραφή
 2. «μὴ παντί πνεύματι πιστεύετε, ἀλλά δοκιμάζετε τὰ πνεύματα εἰ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστίν ὅτι πολλοί ψευδοπροφῆται ἐξεληλύθασιν εἰς τὸν κόσμον» (Α΄ Ἰω. 4,1)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μήπως πάρει άδεια ο π. Σάββας από τον ''Άγιο Δημητριάδος'' και κάνει την ομιλία στην Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών στο Βόλο για να χωράει περισσότερους;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα είμαστε όλοι εκεί. Στηρίζουμε τον π. Σάββα και όλους τους διώκτες της Ορθοδοξίας μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com