Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ: Μαζί με Ρ/καθολικό γιόρτασε την Αρχή της Ινδίκτου ο Μητροπολίτης Σικάγο (ΦΩΤΟ)

4646b4b01be1af0a83b8b66ec7317c02_M.jpg
Παρουσία εκπροσώπου των Ρωμαιοκαθολικών την Τετάρτης 31 Αυγούστου τελέστηκε ο εσπερινός για τη γιορτή της Ινδίκτου και την προστασία του περιβάλλοντος στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου & Παύλου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σικάγο Ιάκωβου...

Φωτογραφίες Τζον Vlahakis

4 σχόλια :

 1. Όταν διαπιστώσουν οι πατριαρχικοί τι λέρα είναι η ρωμαιοκαθολική ιεραρχία και ποια γνώμη έχει για αυτούς θα παγώσουν πολλά χαμόγελα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ τί λες,να μήν τό ξέρουν;; Μήν είσαι αφελής!! Είναι συνειδητή ή προδοσία της πίστεως!! Ολοι οι Φαναριώτες είναι βουτηγμένοι στην μασονία.

   Διαγραφή
 2. Οἱ παπικοὶ φραγκο-λατῖνοι δὲν εἶναι Ρωμαιο-Καθολικοί. Οὔτε μὲ τὴν παλαιὰ οὔτε μὲ τὴν Νέα Ῥώμη καὶ τὴν Ῥωμῃοσύνη ἔχουν σχέσι καὶ φυσικὰ δὲν δύνανται νὰ σφετερίζωνται τὸ ὄνομα τῆς μιᾶς, ἁγίας, κ α θ ο λ ι κ ῆ ς καὶ ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας, ἤγουν τῆς Ὀρθοδόξου._

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com