Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Σχολική προσευχή

proseuxi-sxoleio-720x400.jpg
Το ζήτημα της εξοργιστικής και φασιστικής εντολής Φίλη, για την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, φανέρωσε με τον πιο αμετάκλητο τρόπο, τη γονιδιακή φθορά της κοινωνίας.

Αχρείαστη άμβλυνση, υπερβάλλουσα ανεκτικότητα και βλακώδης προθυμία ν'απαρνηθούμε κάθε τι αποτέλεσε ιδεώδες για τους ηρωικούς φουστανελάδες που αποτίναξαν μετά από 400 χρόνια πικρής σκλαβιάς, το Τουρκικό γιαταγάνι.
Καφενεία, τηλεοράσεις, ράφια, σόσιαλ παντού ή προσευχή, παντού γνώμες. Από το διασυρμό και τον ομαδικό βιασμό της αλήθειας, καταδείχτηκε εμφατικά το βαθύτερο μας πρόβλημα: ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ.
Αν το γνωρίζαμε δε θα το συζητούσαν, ούτε θατο διαπραγματευόμασταν, θα απαιτούσαμε και θα στέλναμε στο σπίτι τους τέτοιους υπουργούς.

1 σχόλιο :

  1. Δεν έχει έρθει καμία εγκύκλιος στα σχολεία μέχρι στιγμής για κατάργηση προσευχής. Η πρόθεση είναι να γίνει αλλά ακόμη δεν το έχουν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com