Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ορθόδοξοι γονείς της Γεωργίας στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά της επίσκεψης του Πάπα

406f3cfcc3e148694187c3a1185058db_M.jpg
Μια μεγάλη ομάδα της δημόσιας οργάνωσης Ένωση των Ορθοδόξων Γονέων, την Τετάρτη πραγματοποίησε διαμαρτυρία κοντά στο κτίριο της πρεσβείας του Βατικανού στην Τιφλίδα με αφορμή την επίσκεψη στη Γεωργία του Πάπα Φραγκίσκου στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι διαδηλωτές δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι "οι Ορθόδοξοι Γεωργιανοί δεν χρειάζονται την ευλογία του Πάπα." Κρατούσαν αφίσες διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη του Πάπα. Ένας από αυτούς είπε: "Το Βατικανό είναι ένας πνευματικός επιδρομέας"
Εν τω μεταξύ, ο Guiseppe Pasotto, επίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας στη Γεωργία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι σαφές σε αυτόν γιατί κάποιος θα πρέπει να διαμαρτυρηθεί για την επίσκεψη του Πάπα στη Γεωργία.
"Ο Πάπας έρχεται στη Γεωργία ως αγγελιοφόρος της ειρήνης. Γιατί θα πρέπει κάποιος να είναι ενάντια σε αυτό; Απ 'όσο γνωρίζω, ο Πατριάρχης Ηλείας ΙΙ πάσης Γεωργίας δεν είναι κατά στην επίσκεψη αυτή", δήλωσε ο Pasotto.


1 σχόλιο :

  1. Μπραβο τους και πολυ καλα εκαναν. Αυτο επρεπε να καναμε και εμεις οταν επισκεφθηκε ο παπας την Λεσβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com