Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μαντινείας Αλέξανδρος: «Η κατηγορία εναντίον μου είναι ένας εκφοβισμός» (βίντεο)

4513ff7bfbc5050a88c6a6d18f9edbf7_XL-666x399.jpg
Το πρωί της Δευτέρας 26/09/2016 και ώρα 11πμ ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος προέβη σε συνέντευξη τύπου στο Επισκοπείο Τρίπολης.
Αφορμή της αποτελούσε την καταγγελία σε βάρος του Σεβασμιότατου στην Εισαγγελία Τριπόλεως. Ο λόγος;  Επειδή όπως και άλλοι ιεράρχες, σε  δηλώσεις του  τον Δεκέμβριο του 2015 σχετικά με την ψήφιση της  νομοθεσίας του συμφώνου συμβιώσης, η οποία δίνει την ευκαιρία συμβίωσης σε άτομα ίδιου φύλου, είχε αποκαλέσει την ομοφυλοφιλία  «αρρώστια».
Αρχικά αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους για το έργο που επιτελούν(την μεταφορά των γεγονότων στην κοινωνία) ανέφερε ότι πριν από 2 ημέρες δέχτηκε επίσκεψη από την ανακρίτρια ,η οποία τον ενημέρωσε ότι είναι κατηγορούμενος και οφείλει να καταθέσει. Όπως είναι φυσικό σε αυτές τις υποθέσεις ζήτησε χρόνο για να σχηματίσει την ομολογία του.
“Πρόκειται για ένα ζήτημα φαιδρό και σοβαρό. Είμαι υπόδικος για τις περσινές μου ομολογίες.»
Αφού τόνισε ότι δεν γνωρίζει το πρόσωπο το οποίο υπέβαλλε αυτή την κατηγορία έναντι του ανέφερε ότι ο εισαγγελέας θα κρίνει αν η υπόθεση αυτή  θα πάει στο αρχείο ή θα πάρει περαιτέρω διαστάσεις.
Γιώργος Μητρόπουλος
Πατήστε εδώ και ακολουθήστε την Κατάνυξη στο twitter. Ενημερωθείτε άμεσα για τις αναρτήσεις μας!!!

2 σχόλια :

  1. Σύσσωμο τό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ψήφισε τόν σχετικό νόμο! Η διοικούσα Εκκλησία απεδέχθη σιωπηρώς καί δέν αντέδρασε, παρ' ολίγον δέ νά δώση τήν ευλογία της (η από ετών σοβούσα διαπλοκή τής μέ τήν εκάστοτε πολιτική εξουσία βλέπεις...)Ο Ιερώνυμος δέν έχει τίποτε νά φοβηθή αφού έτσι κι αλλιώς άλαλος είναι. Τήν νύφη τήν πληρώουν οι τολμηροί, αφού ο λόγος του Θεού ου δέδεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ TOΥ TAΛΜΟΥΔ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ,Θ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΉΘΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ
    Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ,ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟ ΚΑ ΓΑΜΟ ΓΥΝΑΊΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com