Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Στα ψιλά της επικαιρότητας

090916-afissa-myrtw.jpg

υπογράφει ο mandatoras
Μέρες που είναι, ας κάνουμε πάλι του κεφαλιού μας. Ποιός θυμάται τη νεαρή Μυρτώ! Κτηνωδία με ένα κυνικό θύτη και ένα αθώο θύμα. Ψάξτε λίγο, θα το βρείτε, μη γινόμαστε διανοητικά παχύδερμα ελέω Ίντερνετ...

Σήμερα η Μυρτώ φιλοξενείται, σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, παλεύοντας μέρα νύχτα για το θαύμα.
Στη Λάρισα λοιπόν, τέσσερα άλλα κτήνη, βίαζαν και εξέδιδαν μια 14χρονη. Τέσσερις ακόμη κυνικοί θύτες, έστησαν επιχείρηση πάνω στο κορμάκι μιας 14χρονης.
Η κοινωνία μας γι αυτά τα κτήνη, στην περίπτωση της Μυρτώς ζητά ελαφρυντικό την ανέχεια στην πατρίδα του, καθώς και την κουλτούρα, τη θρησκεία του, που επιτρέπει το βιασμό των ανήλικων κοριτσιών και στη δεύτερη περίπτωση, η πολιτισμένη κοινωνία μας, προσφέρει πελάτες στους εργολάβους της σεξουαλικής εκληματικής διαστροφής.
Σκεφτείτε μόνο πως η Ευρώπη υποδέχεται ανεξέλεγκτα το Ισλάμ, τρομοκρατούμενη μη χαρακτηριστεί Ισλαμοφοβική και η παιδεραστεία, απαιτεί και εκείνη την ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα.
Αν αυτά συμβούν, τα παραπάνω εγκλήματα με συνοπτικές διαδικασίες παραγράφονται.
Εσείς την αντιρατσιστική σούπα σας, ενάντια στην ξενοφοβία και την Ισλαμοφοβία την προτιμάτε κρύα ή ζεστή;
Πατήστε εδώ και ακολουθήστε την Κατάνυξη στο twitter. Ενημερωθείτε άμεσα για τις αναρτήσεις μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com