Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Το τερμάτισε ο Πάπας! Ενωμένοι με τους Ορθοδόξους-Αδελφός μου ο Βαρθολομαίος

59039de9a9fbdf2407b0ffbadd123639_L.jpg
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ… ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ "ΕΝΩΤΙΚΑ"
Του Μανώλη Κείου
Νέα επίθεση αγάπης μασκαρεμένη με τη μορφή της περιβαλλοντικής συνείδησης και ενότητα κάτω από τον μανδύα της οικολογικής ευαισθητοποίησης περιέλαμβανε το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου μεαφορμή την Παγκόσμια ημέρα προσευχής για την προστασία της Δημιουργίας και του Περιβάλλοντος

"Ενωμένοι με τους ορθοδόξους αδελφούς και αδελφές μας, και με την υποστήριξη των άλλων Εκκλησιών και χριστιανικών κοινοτήτων, η Καθολική Εκκλησία σήμερα σηματοδοτεί την Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής για τη Φροντίδα της Δημιουργίας", αναφέρει από την αρχή του μηνύματός του ο ποντίφικας!
Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Οικουμενικό Πατριάρχη λέγοντας : "Εδώ θα ήθελα να αναφέρω πως ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος ο οποίος, όπως και ο προκάτοχός του Πατριάρχης Δημήτριος, έχει από καιρό ταχθεί κατά της αμαρτίας να βλάπτουμε τη Δημιουργία και έχει επιστήσει την προσοχή στην ηθική και πνευματική κρίση στη ρίζα των περιβαλλοντικών προβλημάτων".
Και παρακάτω ακολουθεί η συνήθης "αδελφική" προσφώνηση:  
"Ο αδελφός μου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει θαρραλέα και προφητικά συνεχίσει να επισημαίνει τις αμαρτίες μας κατά της Δημιουργίας".
Με τις υγείες μας...

3 σχόλια :

  1. Δεν το τερμάτισε καθόλου, ξέρει πολύ καλά τί λέει!! Ομολογεί δημόσια αυτό που ξέρουμε όλοι, ότι ή ένωση έχει γίνει ήδη από το 1965 μέ την άρση των αναθεμάτων, αλλά οι δικοί μας προσπαθούν να μάς το σερβίρουν με τρόπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία ένωση δεν γίνεται, εάν δεν συμφωνήσει πρώτα ο απλός κόσμος που πιστεύει στο Θεό, ας μην περιμένουν να φτάσουν ως το τέλος, τα σχέδια τους θα ναυαγήσουν, όσο υπάρχουν φωνές που αντιδρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com