Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

O Προφήτης Ηλίας προστάτης Άγιος της Αεροπορίας Στρατού

προφητης-Ηλιας-640x360.jpg
Ένας ακόμα Άγιος του Αγιολογίου της Ελληνορθοδόξου Εκκλησίας, ο Προφήτης Ηλίας, είναι εδώ και λίγες ημέρες και επισήμως ο τρίτος Προστάτης Άγιος του Στρατού Ξηράς και πιο συγκεκριμένα της Αεροπορίας Στρατού, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης (και πιλότου ελικοπτέρου και του ίδιου) Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα με διαταγή του ιδίου καθιερώθηκε και σχετικό patch που μπορούν να φέρουν σε εθελοντική βάση όποιος/όποια εκ του προσωπικού της Αεροπορίας Στρατού το επιθυμεί, όπως επίσης σε εθελοντική βάση γίνεται το ίδιο με τα patches των Αγίων Γεωργίου για όλο το προσωπικό του Στρατού Ξηράς (εκτός Πυροβολικού) της Αγίας Βαρβάρας (για το Πυροβολικό) και τώρα του Προφήτη Ηλία για το προσωπικό της Αεροπορίας Στρατού.
Θυμίζουμε ότι αντίστοιχα patches, που δεν είναι υποχρεωτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτά σε εθελοντική βάση, από όποιον το επιθυμεί, είναι του Αγίου Νικολάου για το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και των Ταξιαρχών για το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com