Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Κήρυγμα Κυριακής Ιστ΄ Επιστολών, Β' Κορ. στ' 1-10 (9-10-2016) [mp3 - 2016]

    Κήρυγμα 9/10/2016
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 - Κυριακή Ιστ΄ επιστολών (Γ΄ Λουκά). Κήρυγμα στο αποστολικό ανάγνωσμα της ημέρας, Β' Κορ. στ' 1-10.
    Κήρυγμα του πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη.
Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

2 σχόλια :

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ π. Νικόλαε. Ο Θεός να σας έχει καλά. Οπως πάντα τα είπατε πολύ όμορφα.
    Να έχουμε την ευχή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατέρα Νικόλαε, άγγιγμα ψυχής το κήρυγμα σας.Τέτοια κηρύγματα όταν ακούγονται, θερμαίνουν την ψυχή, γιατί πυροδοτούν την πίστη και χαλυβδώνουν το φρόνημα. Όποιος ,χάριτι Θεού , αντιλαμβάνεται το κήρυγμα, ενισχύεται πνευματικά στο δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα της σωτηρίας. Δόξα τω Θεώ ! και πάλι δόξα για το Γέροντα που μας χαρίζει! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com