Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σχολιασμός της επικαιρότητας (2-10-2016) [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σχολιασμός της επικαιρότητας (2-10-2016) [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

1 σχόλιο :

  1. Όλα καλά πάτερ Νικόλαε αλλά όπως γνωρίζεις, μετά από την εγγραφή του παρόντος βίντεο στις 2/10/16, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά, με την απόσυρση της υπογραφής Τσελεγγίδη, την αναβολή συζήτησης του προγραμματισμένου θέματος της Κρητικής Συνάξεως στην Ιεραρχία (για πότε;) και τη γνωστή συνάντηση στο Μαξίμου. Δεν μας το λένε και αναλώθηκαν στα θρησκευτικά. "Χαίρε αυλή λογικών προβάτων". Όσοι είναι ακόμη λογικά πρόβατα ας δουν την πραγματικότητα κατάματα: Ποιά Ιεραρχία θα αγωνιστεί κατά των νέων θρησκευτικών όταν αυτά είναι συντονισμένα στις οικουμενιστικές αποφάσεις του Κολυμπαρίου που οι περισσότεροι όπως δείχνουν τα πράγματα αποδέχονται και 23 τις υπέγραψαν; Παρακολουθούμε ένα θέατρο παραλόγου με στοιχεία ύπνωσης. Όσο για τα θρησκευτικά, οι οδηγίες που έχουμε είναι να διδαχθούν με τα παλιά βιβλία αφού τα νέα τώρα γράφονται αλλά σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ και όσοι δεν πειθαρχήσουν θα έχουν πειθαρχικές κυρώσεις. Αυτά τα νέα μετά την πρόσφατη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, και στη Γατζέα Β΄παρακαλούμε πάρτε ξεκάθαρη και οριστική θέση διότι δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com