Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, ''Με κατηγορούν οι οικουμενιστές ότι έχω τον διάβολο μέσα μου'' [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, ''Με κατηγορούν οι οικουμενιστές ότι έχω τον διάβολο μέσα μου'' [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

4 σχόλια :

 1. Εδώ οι άπιστοι Φαρισαίοι κατηγορούσανε τον ίδιο τον Χριστό ότι έκανε θαύματα με την βοήθεια των πονηρών πνευμάτων, δεν θα κατηγορήσουνε οι οικουμενιστές αυτούς τους πιστούς που Τον ακολουθούνε και μάχονται για την αλήθεια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κρίμα πατέρα Νικόλαε κρίμα.......ο Κύριος να σας φωτίσει έστω και την τελευταία στιγμή να δείτε και να καταφέρετε να σωθείτε και να ελευθερωθείτε από τα δεσμά που σας κρατάνε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥ5 Οκτωβρίου 2016 - 6:04 μ.μ.

  ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ.ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΑΤΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΑ. Ο ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟΝ!

  ΑΝΕΣΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com