Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Αγάπη (Η 30η βαθμίδα της Κλίμακος) [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Αγάπη (Η 30η βαθμίδα της Κλίμακος) [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

8 σχόλια :

 1. Αγιε γέτοντά μου δεν έχω τίποτε άλλο να πω μπροστά σε αυτά τα υπέροχα λόγια που μας λες. Ου Θεος να δίνει δύναμη σε εσένα και την οικογένειά σου!
  Την ευχή σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΤΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ . ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΜΗΝΕΣ ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ? ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΛΗΜΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ? ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άνθρωπε του Θεού χιούμορ είναι αυτό; Ο πατήρ Νικόλαος εκτιμώ ότι δεν κοιμάται προσευχόμενος και όταν είναι ο κατάλληλος καιρός θα μάθουμε από τον ίδιο τι έγινε με το Κολυμπάρι. Εσείς, εγώ και κάθε ορθόδοξος χριστιανός τί κάνουμε για το Κολυμπάρι; Ένα κόμπο ο καθένας κάνουμε; Μου φάνηκε κάπως επιπόλαιο το σχόλιο. Ευλογείτε!
   Έλενα

   Διαγραφή
  2. Να έχεις την ευχή μου! Όχι βέβαια δεν ξεχάστηκε! Ήδη τοποθετήθηκα το προηγούμενο καιρό οπως θα δεις σε δημοσιευμένες Ομιλίες (π.χ. Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Προπαγάνδα και Λογοκρισία στην ΕΡΤ [ΒΙΝΤΕΟ 2016] http://katihisis.blogspot.gr/2016/08/2016.html , Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η ψευδοσύνοδος της Κρήτης απειλεί την πνευματική ζωή των Χριστιανών http://katihisis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_12.html , Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Στη Σύνοδο της Κρήτης επικράτησε το Δαιμονικό Πνεύμα [mp3 - 2016] http://katihisis.blogspot.gr/2016/07/mp3-2016.html , Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σχολιασμός των αποφάσεων της Συνόδου στην Κρήτη (& συζήτηση) [ΒΙΝΤΕΟ 2016] http://katihisis.blogspot.gr/2016/06/2016_27.html ) αλλά και σε αρκετές αδημοσίευτες ακόμα. Αναμένω τις αποφάσεις της Ι.Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για να τοποθετηθώ εκ νέου με συστηματικό τρόπο. Ως μέλος της Συνάξεως κληρικών και μοναχών υπερθεματίζω και συνυπογράφω την ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΝΟΔΟ» ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ https://katanixis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_159.html

   Διαγραφή
 3. Εξαιρετικό βίντεο. Είναι ευλογία να ακούω κατ' αρχάς να ομιλεί ο άγιος γέροντάς μου για τον άγιο γέροντά του. Είναι ευλογία να έχουμε στις ημέρες μας τέτοιους άτλαντες της Ορθοδοξίας που ακολουθούν πιστά τους Αγίους της Πίστης μας. Και κατηχούν και υπερασπίζονται την Πίστη μας. Δόξα Σοι ο Θεός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαιρετικό βίντεο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. π.Νικόλα σε ποια εκκλησία μπορεί να σας βρει κάποιος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com