Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ο Σουηδίας Κλέοπας στη Σύνοδο των Λουθηρανών της χώρας (ΦΩΤΟ)

cda70d4db13ef3152fe90c25c5eb8855_L.jpg
Στην έναρξη των εργασιών της Συνόδου της Λουθηρανικής Εκκλησίας της Σουηδίας προσεκλήθη ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, προσκληθείς από την Αρχιεπισκοπή της ως άνω Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος μετέβη πρωτίστως στην Αρχιεπισκοπική κατοικία στην Ουψάλα, όπου παρεκάθισε στο επίσημο γεύμα που παρετέθη, στο οποίο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επισκόπους - μέλη της Συνόδου και λαϊκούς εκπροσώπους της Λουθηρανικής Εκκλησίας.
Στη συνέχεια μετέβη στον Καθεδρικό Ναό της Ουψάλας όπου παρακολούθησε την τελεσθείσα ακολουθία και την τέλεση έναρξης των εργασιών της Συνόδου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Αυτού Μεγαλειότητα, τον Βασιλέα της Σουηδίας κ. Carl XVI Gustaf.
0310syn.jpg
0310syn1.jpg
0310syn2.jpg


5 σχόλια :

 1. Τα οικουμενιστικα αισχοι και μοιχειες πληθηνοντε.
  Τους εσχατους καιρους πληθυνθησετσαι η μεγαλιτερη ανομια , η προδοσια της πιστεως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥ3 Οκτωβρίου 2016 - 6:34 μ.μ.

  ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΟΝ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΦΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ-ΚΑΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτές είναι εθιμοτυπικές συναντήσεις, που εντάσσονται στο Πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις.
  Είναι σαν τα Συνέδρια των Πολιτικών Κομμάτων, στα οποία προσκαλούνται εκπρόσωποι από όλα τα άλλα κόμματα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι οι εκπρόσωποι των άλλων, που παρευρίσκονται στο Συνέδριο, αλλάζουν πολιτικές πεποιθήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στην πρώτη σειρά αριστερά του βασιλιά είναι η 'σεβασμιωτάτη' πριμάτος Antje Jackelén της 'εκκλησίας' της Σουηδίας. 'Επίσκοπος' είναι και η λεσβία Eva Brunne. Την 'ἐκκλησία' 'ίδρυσε', όπως στην Αγγλία, ο βασιλιάς Γουστάβος το 1536. Και εμείς οι ορθόδοξοι κάνουμε διάλογο με αυτόν τον Λουθηρανικό αχταρμά και συμμετέχουμε στις 'ἐκκλησιαστικές' εκδηλώσεις τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com