Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Τα έψαλλε ο εφημέριος του μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου στον υπουργό πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά

NAU1AA-797269.jpg
Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μητροπολιτικός  Ιερός  Ναός του Αγίου Γεωργίου και το  ενετικό κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο ναό  ,έθεσε ο ιερέας  του ναού π. Ελευθέριος Μίχος, ενώπιον του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και της πολιτικής ηγεσίας του νομού Αργολίδας, μετά το πέρας της Δοξολογίας της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Ιερέας π. Ελευθέριος, εξήγησε στον Υπουργό Αριστείδη Μπαλτά, την  ανάγκη για άμεση έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και τον κίνδυνο κατάρρευσης του ενετικού κτιρίου με ενδεχόμενα ανθρώπινα θύματα.
Τόνισε την άριστη συνεργασία με την Προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα. Παπαδημητρίου και του ζήτησε, πως την επόμενη εβδομάδα που θα κατατεθεί ο φάκελος της Α' φάσης μελέτης από την αρχαιολογική υπηρεσία του Ναυπλίου, να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στις απαραίτητες εγκρίσεις.
 Επίσης ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  Δ.Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού Ι.Γκιόλας, Ι. Ανδριανός και κ. Ι. Μανιάτης, συνηγόρησαν στο αίτημα του ιερέα και ζήτησαν με την σειρά τους να τεθούν αυτά τα δύο θέματα, του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού και ενετικού κτιρίου, σε προτεραιότητα του υπουργείου πολιτισμού. Αναμένεται τώρα την απόφαση που θα πάρει το υπουργείο  Πολιτισμού πάνω σε αυτό το ζήτημα που δεν είναι και το καλύτερο για την πόλη του Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com