Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Να ανασταλεί το Πρόγραμμα Σπουδών στα Θρησκευτικά - Τι είπε για το δημοψήφισμα

a1273833464a61fcab56018fb84b5cc5_L.jpg
Η Ιεραρχία αναμένει την απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στην πρόσκληση για συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο και Μητροπολίτες και πριν λίγο στην ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος ανέπτυξε τις θέσεις της Ιεραρχίας.

Αφού αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν τέθηκε όρος για την παρουσία ή μη του Νίκου Φίλη στη συνάντηση, προσέθεσε: «Αυτό που ζητάμε είναι για τη χρονιά που άρχισε να ανασταλεί το Πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών. Να ξεκινήσουμε έναν ειλικρινή διάλογο για το θέμα αυτό. Η συζήτηση θα συνεχιστεί και αύριο και σε σχέση με ό,τι θα μας πει ο πρωθυπουργός. Το μάθημα των Θρησκευτικών έχει θέσει σε κρίση τις σχέσεις».
Παράλληλα, με ξεκάθαρο τρόπο τόνισε πως «δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δε φαίνεται να υπάρxει οποιαδήποτε συζήτηση για δημοψήφισμα.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com