Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Άγ. Λογγίνος ο εκατόνταρχος (mp3 - 2013)

sddefault.jpg
  Εν όψει της Εορτής του αγ. Λογγίνου του εκατοντάρχου του επί του Σταυρού (16 Οκτωβρίου), δημοσιεύουμε μία παλαιότερη Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας,  π. Νικολάου Μανώλη, που πραγματοποιήθηκε στην προηγούμενη ενορία του, του Ι. Βυζαντινού Ναού Προφ. Ηλιού, στις 20-10-2013.

     Την εποχή εκείνη μόλις είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους η απαράδεκτη δίωξη του πατρός, τα εμπόδια και οι απαγορεύσεις για τις Ομιλίες καθώς και για τις κατηχητικές και εφημεριακές του δραστηριότητες.
Παρακολουθείστε το Βίντεο:3 σχόλια :

  1. Αμην! Να εχουμε την ευχη του και τις πρεσβειες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Προφήτης Ηλίας γεμάτος από κόσμο ήταν τότε. Τώρα ερημιά από κάθε άποψη. Δεν κατάλαβα ακόμα τί πέτυχε ο Δεσπότης κ. Άνθιμος με την άδικη απόφασή του να διώξει τον παπα Νικόλα από την ενορία του. Καλή μετάνοια να έχει ο Παναγιώτατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κανει ο Παναγιωτατος οταν δέχεται εντολες απο τους ανωτερους του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com