Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη του επικεφαλής της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ολλανδίας Δρ. René de Reuver στην «Αποστολή»

René-de-Reuver-@Apostoli2_web-704x318.jpeg
Συνάντηση εργασίας με υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ολλανδίας είχε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας. Η ολλανδική αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Αιδεσιμολογιώτατο Δρ. René de Reuver, επικεφαλής Γενικό Γραμματέα της Γενικής Συνόδου της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ολλανδίας, τον κ. Laurens den Dulk, Υπεύθυνο Φυσικών Καταστροφών, και την κ. Geesje Werkman, Υπεύθυνη Προσφυγικών Θεμάτων.

René de Reuver @Apostoli1
Κατά τη συνάντηση εξετάσθηκαν ζητήματα διμερούς συνεργασίας με επίκεντρο την ελληνική οικονομική και κοινωνική κρίση, αλλά και το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα και τις πολλαπλές συνέπειες τους τόσο για την Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη γενικότερα.
Η ολλανδική αντιπροσωπεία εξέφρασε τις εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις, που απεκόμισε από την οργάνωση του φιλανθρωπικού έργου, που επιτελείται από την «Αποστολή» και γενικότερα από την Εκκλησία της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας συνάμα την ετοιμότητά της να συνεχίσει κοινά προγράμματα με την «Αποστολή» σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως οι ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες.
Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στην ανάγκη να διατηρηθεί η συνοχή της ευρωπαϊκής οικογένειας, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της χριστιανικής αγάπης και αρωγής ως παραδείγματος αλληλεγγύης στην Ευρώπη.
Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε προγράμματα και δράσεις της «Αποστολής».


2 σχόλια :

  1. Αχταρμας. Ολοι συνομοτουν για την πανθρησκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε κι αφού πήραμε τα εύσημα από τους αιρετικούς, πες πως βρήκαμε χρυσό αυγό. Στο δια ταύτα; Τί θέλουν εδώ; Χρηματοδοτούν την "Αποστολή"; Ζήλεψαν το έργο της και θέλουν να βαπτιστούν Ορθόδοξοι για να σωθούν; Τί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com