Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η Βουλγαρική Εκκλησία-Ο Οικ. Πατριάρχης-η Ι. Σ. της Ελλαδικής Εκκλησίας [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η Βουλγαρική Εκκλησία-Ο Οικ. Πατριάρχης-η Ι. Σ. της Ελλαδικής Εκκλησίας [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Πρόσφατη Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άθιμος, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

2 σχόλια :

  1. Εύγε και πάλι εύγε πατέρα Νικόλαε. Καλά που υπάρχετε κι εσείς. Ο Θεός και η αγία Αικατερίνη να σας δίνουν δύναμη σε αυτό το δύσκολο έργο σας.
    Αντρέας και Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεβέντη παπα Νικόλα παλληκάρι του Χριστού. Την ευχή σου. Αυτά έπρεπε να τα βροντοφωνάζουν οι δεσποτάδες, να ενημερώνουν το λαό και να τον προστατεύουν από τους εχθρούς της πίστης. Μαζί σου είμαστε. Εκτός από σένα και από τον παπα Θόδωρο τον Ζήση ποιός άλλος τολμάει να μιλήσει; Αντί να φοβούνται τον Χριστό, φοβούνται τον Πατριάρχη που είναι φίλος του πάπα. Είδαμε και τα χαΐρια της Ιεράς Συνόδου. Πότε θα ξεσηκωθεί ο λαός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com