Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η Σύναξη κληρικών & μοναχών για τη ψευδοσύνοδο της Κρήτης [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η Σύναξη κληρικών & μοναχών για τη ψευδοσύνοδο της Κρήτης [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

3 σχόλια :

 1. Αφού έγινε κάτι αντικανονικό από τον μκαριότατο, γιατί δε θέσαν θέμα οι "αντιοικουμενιστές" γραπτώς στην ιε. σύνοδο κατόπιν; Φαίνεται "προτιμούν" να ανδραγαθίζονται πάντα στο μιλητό εις υγείαν των κορόιδων. Εγώ πάλι με το φτωχό μου το μυαλό θα προτιμούσα γραπτά μέτρα και θέση θεμάτων, έστω προς διευκρίνιση ρε παιδί μου, να ακούσουμε γιατί τέλος πάντων υπέγραψε ως μη όφειλε για όλους. Αντ' αυτού ψάχνουμε πάλι παρηγοριόμαστε ότι ο τάδε "ηρωικός" δεν υπέγραψε σε κατάσταση γραπτή που δεν είχε ουσιαστική σημασία, ο άλλος παραιτήθηκε προ της συνόδου-τον αντικατέστησαν και έτσι "καθάρισε" και ξανακάνει τους λεονταρισμούς πάλι μετά τη σύνοδο (ούτε αυτός όμως θέτει θέμα σε ιεραρχί΄για την απαράδεκτη παραβίαση, άραγε η ομόφωνη απόφαση που παραβιάστηκε τόση αξία έχει γι' αυτόν ώστε να μην το θέσει επίσημα καν;) κτλ., Δεν είναι τυχαίο τελικά που οι οικουμενιστές αλωνίζουν. Οι αντιοικουμενιστές είναι μωρότερι των οικουμενιστών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καταγγέλλω στους υποθετικούς αναγνώστες του μέλλοντος ως αντιεπιστημονικά όλα όσα γράφονται στο αρχικό μήνυμα.1056

   τρίζουν τα κόκκαλα του Γαλιλαίου

   Διαγραφή
 2. Λυπούμαι που δεν θελετε τον διαλογο και δεν δημοσιευετε σχολια. Εν κρυπτω δεν λειτουργουν οι Ορθόδοξοι

  Σταυρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com