Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα πανηγύρεως Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης 2016


Πρόγραμμα πανηγύρεως Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης 2016

Στις 12 Δεκεμβρίου 2016, εορτή του εν αγίοις πατρός ημών Σπυρίδωνος του θαυματουργού, πανηγυρίζει η ενορία της Τριανδρίας Θεσσαλονίκης καθώς ο περικαλλής Ιερός Ναός της, είναι αφιερωμένος στην Χάρη του Αγίου. Στην αφίσα που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα της πανηγύρεως. Ως Ιστολόγιο ευχόμαστε, να λάβουμε άπαντες, πλούσια την Χάρη του αγίου Σπυρίδωνος. Καλή Πανήγυρη!

2 σχόλια :

  1. ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ? ( ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ) ΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι και ελπίζω ο παπά Νικόλας να μην συλλειτουργήσει με τον Άνθιμο.
    Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε εισπράξει ένα ακόμη χαστούκι από έναν ακόμη διαφονούντα κληρικό.Σίγουρα πάντως, κάποιοι λαικοί δεν θα παραστούν τις ώρες που θα βρίσκεται στον Ι.Ναό ο προδότης της Ορθοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com