Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Η Εκκλησία της Ρουμανίας αφήνει τους λύκους να κατασπαράξουν το ποίμνιο [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Η Εκκλησία της Ρουμανίας αφήνει τους λύκους να κατασπαράξουν το ποίμνιο [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

http://katihisis.blogspot.gr/2016/11/2016_5.html

5 σχόλια :


 1. Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας λέγει ότι "όποιος ακολουθεί ποιμένα αμαθή και πλανεμένο θα κολασθή διότι έχει λάβει από τον Θεό την ικανότητα να διακρίνει το ψεύδος από την αλήθεια".
  Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς λέγει ότι "η αποστασία προς τον αντίχριστο είναι προφητευμένο σημείον των εσχάτων καιρών. Δια τούτο μην απατάσθε από την ένοχη σιωπή και τα ψεύδη του κλήρου. Η εκκλησία του Ιησού Χριστού θα αποτελέσει ένα μικρό και διωκόμενο ποίμνιο, χωρίς επίσημη οργάνωση σε ναούς και σε υπαγωγή σε επισκόπους"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΙΣΧΟΣ, καθαίρεση και απομάκρυνση από την ορθόδοξη Εκκλησία τέτοιων επισκόπων.Όταν στην Ιταλία η πλειοψηφία των ίδιων των Ιταλών έχει γυρίσει την πλάτη στον ρωμαιοκαθολικισμό, ορθόδοξοι επίσκοποι τους δίνουν εκκλησιαστικό βήμα και''ποίμνιο'' αλλοιώνοντας την ορθόδοξη αυτοσυνειδησία του ποιμνίου τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ? ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΦΡΟΝΕΣ ? ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com