Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Στις 21 Φεβρουαρίου η Γενική Συνέλευση του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών

iske_4_thumb_medium500_0.jpg
Tην Tρίτη 15  Νοεμβρίου 2016, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Kληρικών Ελλάδος, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Το Δ. Σ. αποφάσισε την πραγματοποίηση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ελευθερίου (οδού Αχαρνών) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017. Το υπό κατάρτιση πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την τέλεση Θείας Λειτουργίας (Ιερατικού Συλλείτουργου) και Μνημοσύνου, τις εργασίες της Γ. Σ. με τον χαιρετισμό του προέδρου του Ι. Σ. Κ. Ε. και άλλων εκπροσώπων αδελφών συνδέσμων που θα προσκληθούν, τον οικονομικό απολογισμό για το παρελθόν έτος, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και τον προϋπολογισμό του 2017, την ενημέρωση  στο θέμα του νέου ασφαλιστικού με βάση τον Νόμο 4387 από τον εκπρόσωπο μας στο ΕΦΚΑ..
Κεντρικός  ομιλητής ορίσθηκε ο Θεολόγος και Διδάκτωρ Νομικής, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Τρομπούκης, με επίκαιρο θέμα, το οποίο θα ανακοινωθεί.
Όσον αφορά στο πλήρες πρόγραμμα της Γενικής Συνελεύσεως, αυτό θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Σε απάντηση απόφασης και σχετικού εγγράφου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την υπόδειξη εκπροσώπων από πλευράς του Ιερού Συνδέσμου  Κληρικών Ελλάδος για τη συμβουλευτική επιτροπή μισθωτών Δημοσίου Τομέα για τον Ε.Φ.Κ.Α, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ.Κ.Ε  αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει ως τακτικό εκπρόσωπο τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Φεγγούλη,  και ως αναπληρωματικό εκπρόσωπο τον Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη.
Το Δ. Σ. είχε αποστείλει  το υπ’ αριθ’ 9/29/09/2016 υπόμνημα στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με το οποίο επανέφερε το πάγιο αίτημα του Ι.Σ.Κ.Ε. για την συμμετοχή εκπροσώπου του, οσάκις συζητούνται θέματα που αφορούν τον Εφημεριακό κλήρο στην Ιερά Σύνοδο.  Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία απάντηση προς τον Ι.Σ.Κ.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com