Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Κύπρου: ''Πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας''

arix.jpg
Θα είναι απαράδεκτη μια συμφωνία η οποία θα ανεβάζει πέραν του 25% το ποσοστό εδάφους που θα παραμείνει στην κοινότητα που ήταν το 18% του πληθυσμού, ανέφερε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Θα αποτελεί, είπε, ύβρη και κοροϊδία εάν παρουσιαστούν προτάσεις για ποσοστό που να μην έχει ουσιαστική διαφοροποίηση από το σχέδιο Ανάν, βάσει του οποίου υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση βρισκόταν το 29% του εδάφους.
Εάν παρελπίδα, υπογράμμισε, επιχειρήσουν να επιβάλουν στο Κυπριακό τα δικά τους συμφέροντα, και ο πρόεδρος Αναστασιάδης δεν το απορρίψει, τότε η Εκκλησία θα καλέσει το λαό να πει ακόμα ένα «όχι» σε αυτούς που δεν ξέρουν παρά μόνον τα στυγνά τους συμφέροντα.
Επιτέλους, πρόσθεσε, πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

1 σχόλιο :

  1. Πώς Σεβασμιότατε; "Πλαστογραφώντας" υπογραφές υφισταμένων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com