Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Γερόντισσα Ευθυμία προς Μητροπολίτες: Σήμερα εκπληρώνονται πολλές από τις προφητείες του πατρο-Κοσμά

Episkepsi_Kosma_tou_Aitolou-1.jpg

Μεγάλη ευλογία απεκόμισαν τα μέλη της ΚΗ’ Πανορθόδοξης Συνδιάσκεψης Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων δια θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας, που φέτος λαμβάνει χώρα με μεγάλη επιτυχία στην φιλόξενη Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Την δεύτερη ημέρα των εργασιών Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016 μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών και κατά τις μεσημβρινές ώρες όλη η ομάδα των συμμετεχόντων στην συνδιάσκεψη είχαν την ευλογία την μεγάλη να φθάσουν ψηλά στο ορεινό Θέρμο καινα προσκυνήσουν το ιερό και χαριτόβρυτο τεμάχιο εκ του αγίου λειψάνου του αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού στην περιώνυμη Ιερά Μονή του, όπου η πολυσέβαστη Γερόντισσα Ευθυμία μοναχή καλωσόρισε τους ευλαβείς προσκυνητές και προσφωνώντάς τους, τους είπε πώς σήμερα εκπληρώνονται πολλές από τις προφητείες του μεγάλου, χαρισματικού και προφητικού πατρο-Κοσμά! Στην συνέχεια οι προσκυνητές έφθασαν στο Μέγα Δένδρο, στον χώρο και το σπίτι όπου γεννήθηκε ο ένδοξος Ιερομάρτυς Κοσμάς ο Αιτωλός και προσκύνησαν ψάλλοντας το απολυτίκιό του. Αμέσως μετά συνεχίστηκαν οι εργασίες της συνδιάσκεψης με το πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα: » Αιρετικές και αποκρυφιστικές θεωρήσεις περί ανθρώπου και ανθρώπινα δικαιώματα».
episkepsi_kosma_tou_aitolou-2-715x400 episkepsi_kosma_tou_aitolou-3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com