Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

ΞΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

anasximatismos2.jpg
contributor columnist
        Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο ανασχηματισμός; Γιατί σαν υπνωτισμένοι παρακολουθούμε τους πολιτικούς να μας σερβίρουν ξαναζεσταμένες συνταγές λαϊκής χειραγώγησης;
Οφείλουμε να το παραδεχτούμε όμως πως πρωταθλητές σε ετούτη την ανήθικη και απάνθρωπη κακογουστιά των προεκλογικών εκστρατειών, είναι οι αφελείς ενοικιαστές της "χώρας του ονείρου": οι Αμερικάνοι.

        Άραγε γιατί δε θα πρέπει μας ενδιαφέρει η οργή που συσσωρεύσαμε στην καρδιά μας;
Γιατί δε θα έπρεπε να ανησυχούμε που η φράση του Κυρίου : «Ώ! γενεά άπιστος και διεστραμμένη...» μας ταιριάζει γάντι;
Γιατί δεν ανησυχούμε, για την ατροφία του ορθόδοξου αισθητηρίου μας;
Γιατί δεν συγκλονιζόμαστε που η μεγαλοσύνη του έθνους, που «..με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα..» δε σημαίνει τίποτα πια.
        Με όλα τούτα, γίνονται οι άνθρωποι, ευκολόπνιχτα θύματα μιας ταχέως μεταβαλλόμενης καθημερινότητας που ζητά να μας καταπιεί.
Τίποτα γνήσιο, πατρικό, με σοφία, δε φαίνεται να ανατέλλει στον κόσμο που δήθεν μας προτείνουν σαν πρότυπο.
        Τα κοινωνικά πρότυπα του Δυτικού πολιτισμού, αποδείχνονται ανίκανα να διαχειριστούν, ούτε καν να αναγνωρίσουν, τα προβλήματα που δημιούργησε η απομάκρυνση από την Αλήθεια. Επιβάλλουν δικούς τους ψεύτικους θεούς, εμπαθέστερους και δολιότερους ακόμα και από εκείνους της Ελληνικής μυθολογίας.
        Όπου προτάθηκε ο οικογενειακός προγραμματισμός, σήμερα βασιλεύει η υπογεννητικότητα.
Όπου με πολέμους αποκτήθηκαν αμύθητα πλούτη, σήμερα ορθώνονται φράχτες, μεγαλουργούν οι λαθρεμπόροι της ελπίδας και οι κατασκευασμένοι μισθοφόροι-τρομοκράτες, ζητούν τα ρέστα.
Όπου καταχτήθηκε η ευμάρεια και η πρόοδος, σήμερα βασιλεύουν τα μανιοκαταθλιπτικά φάρμακα, τα ναρκωτικά και η σχιζοφρένεια.
Όπου υποτιμήθηκε η παρθενία, σήμερα βασιλεύει ομοφυλοφιλία, η παιδοφιλία και η κτηνοβασία.
Όπου βλάστησε ο φεμινισμός, εκεί ερημώθηκε η οικογένεια.
Αντί να ορθώνουμε ανάστημα, υπερασπιζόμενοι τα όσια και τα Ιερά του Έθνους, με μπροστάρη την διοικούσα εκκλησία, γινόμαστε μάρτυρες της “νέας αλώσεως”, που επιχειρείται από την διοικητική της ελίτ: την επισημοποίηση “πάση θυσία” του οικουμενισμού.
Το ακροτελεύτιο καταφύγιο του πιστού λαού, πέφτει εκ των έσω και η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, χρονοτριβεί με άλλα ζητήματα, καθυστερώντας χαρακτηριστικά να σημάνει πνευματικό συναγερμό.
Πνευματική γάγγραινα κατατρώει την “Φίλη Ορθοδοξία”, το “στερρόν της πίστεως έρεισμα” και μας απειλεί με πνευματικό θάνατο.  
Γιατί άραγε πρέπει να μας νοιάζει ο ανασχηματισμός;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com