Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ!!! ο Πάπας Φραγκίσκος: Μέσω τριών δρόμων θα φτάσουμε στην ενότητα των Χριστιανών

st_peter_view_rome_italy.jpg
Του Μανώλη Κείου
Όσοι οι δικοί μας θρησκευτικοί ταγοί του δίνουν αέρα τόσο ο Πάπας Φραγκίσκος συνεχίζει τα οικουμενιστικά ξεσαλώματα… Πλέον μας δίνει και οδηγίες για το πως θα φτάσουμε στην ενότητα! Σε συνέντευξή του τονίζοντας τη σημασία της συγχώρεσης, είπε πως αρέσκεται να σκέφτεται ότι ο Θεός έχει…. κακή μνήμη, «Συγχωρεί και ξεχνά.»
Στρέφοντας την προσοχή του στο θέμα της Χριστιανικής Ενότητας, ο Πάπας υπογράμμισε τα σημαντικά μέτρα που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια αυτού του έτους στο δρόμο της συμφιλίωσης μεταξύ των χριστιανών, προσθέτοντας πως η όλη αυτή εργασία πηγαίνει πίσω στη Δεύτερη Βατικάνεια Σύνοδο…
Η Ενότητα έχει τρεις δρόμους σύμφωνα με τον ποντίφικα: να περπατήσουμε μαζί κάνοντας φιλανθρωπικά έργα, να προσευχηθούμε μαζί, και στη συνέχεια να αναγνωρίσουμε την κοινή ομολογία όπως αυτή υπερεκφράζεται στο κοινό μαρτύριο, τον οικουμενισμό του αίματος.
Με το τρίπτυχο αυτό, λοιπόν, σχεδιάζει ο Πάπας Φραγκίσκος να «ενώσει» τους Χριστιανούς και όλα τα υπόλοιπα που ακούμε κατά καιρούς ένθεν κακείθεν είναι απλώς για τα μάτια του κόσμου, αφού το σχέδιο όχι απλώς έχει χαρακτεί αλλά έχει τεθεί και σε εφαρμογή!

Διαβάστε επίσης :
Πάπας Φραγκίσκος: Οι θεολογικές και κανονικές διαφορές δεν είναι απειλή, αλλά θησαυρός για την ενότητα

3 σχόλια :

 1. Μέσα στην Παπική ψευτο-εκκλησία, υπάρχει η δαιμονική θεωρία του "Καθαρτηρίου Πυρός", μέσα από το οποίο δήθεν σώζονται τελικά όλοι οι άνθρωποι.
  Μόνο ο δαίμονας μπορεί να στήσει μια τέτοια καταστροφική παγίδα πλάνης, στους ανόητους ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και είναι η στάχτη αυτού του πυρός, που θα έλθει από τον Ουρανό στην Γη, που θα σημαδέψει όλους τους ανθρώπους.....ίσως η φωτιά να κατέλθει με πονηρό τρόπο μέσα στον Πανάγιο Τάφο όταν έλθει ο αντίχριστος έτσι ώστε μέσα εκεί να πει την σατανική προσευχή. Έτσι θα αναγεννηθεί και θα αναβαπτιστεί ο κόσμος από αυτή την στάχτη στο όνομα του αντιχρίστου...

   Διαγραφή
 2. Άγιος Επίσκοπος, Νικόλαος Βελιμίροβιτς: Πώς θα γίνει η Δύση πάλι Ορθόδοξη;

  http://agios-dimitrios.blogspot.gr/2016/11/blog-post_383.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com