Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Ζουράρις: Να δημιουργηθούν πολλά τζαμιά για τους πρόσφυγες που θα μείνουν στην Ελλάδα

zouraris-paid-708.jpg
Ιστολόγιον Κατάνυξις: Αν η επιλογή του κ. Ζουράρη στον τελευταίο κυβερνητικό ανασχηματισμό, έγινε με σκοπό να θολώσει τα νερά, αυτή φαίνεται να είναι εξαιρετικά επιτυχημένη. Τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι άκρως ανησυχητικά και επιβεβαιώνουν όσους εξέφραζαν τις επιφυλάξεις τους για την επιλογή του.


Την ανασύσταση των βιβλίων της γλώσσας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο εξετάζει ο νέος υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Ζουράρις δηλώνει πως είναι κομμουνιστής, αριστερός και χριστιανός ορθόδοξος, αλλά τάσσεται υπέρ της δημιουργίας πολλών τεμένων στην Ελλάδα για να εκδηλώνουν τα θρησκευτικά τους αισθήματα οι πρόσφυγες που θα μείνουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είπε έχει 1700% επιπλέον πρόσφυγες πάνω από την Τσεχία και την Βουλγαρία.
Ο κ. Ζουράρις χωρίς ακόμη να υπογραφούν οι αρμοδιότητες του στο ΦΕΚ , ήδη όπως είπε ασχολείται με την ανασύσταση των βιβλίων του δημοτικού και του γυμνασίου της  διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας. «Έχω ζητήσει από τους δασκάλους και τους καθηγητές να μου στείλουν τι δεν πήγε καλά στην προηγούμενου εκπαιδευτική μεταρρύθμιση».
Και Αρχαία Ελληνικά στα γυμνάσια και λύκεια
Ο κ. Ζουράρης όταν ρωτήθηκε για τη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών , απάντησε πως η διδασκαλία της αρχαίας γλώσσας από τα νήπια και τα δημοτικά για την ώρα είναι δύσκολη , ωστόσο εκείνο που επεξεργάζονται είναι η πρόταση του καθηγητή κ. Καζάζη που θα επιτρέπει στη βάσει εθελοντικής παρουσίας παιδιών της Α και Β γυμνασίου και λυκείου να δημιουργηθούν τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών ώστε σε μερικά χρόνια να έχουμε μια βάση 100 χιλιάδων ανθρώπων που μιλάνε και γράφουν την αρχαία ελληνική. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως το μάθημα δεν θα περιλαμβάνεται στην ύλη της υπόλοιπης διδακτικής διαδικασίας.
Για τις σχέσεις Φίλη και Ιερώνυμου
Ο υφυπουργός παιδείας ρωτήθηκε και για τις σχέσεις με την εκκλησία με την νέα ηγεσία του υπ. Παιδείας και απάντησε πως θα είναι πιο άνετες. Είχαν και οι δυο δίκιο και άδικο απάντησε για τις σχέσεις φίλη και Ιερώνυμου. Ο Ιερώνυμος δεν έπρεπε να μιλήσει για τον Φίλη όπως αναφέρθηκε και ο Φίλης να επιμείνει στις προτάσεις για το διαχωρισμό κράτους εκκλησίας , προτάσεις που είναι κοντά στις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τους δανειστές
Ο υφυπουργός μίλησε ακόμη και για την τακτική όπως είπε των δανειστών που πιέζουν στη διαπραγμάτευση  γιατί θέλουν να γονατίσουν την Ελλάδα αφού δεν έχουν τηρήσει καμιά από τις δεσμεύσεις τους. Στόχος είπε ο κ. Ζουράρις είναι να μας γονατίσουν, ζητούν λίμπρες αίματος.

4 σχόλια :

 1. Δέν φτάνει που είναι ένας γνήσιος ΝεοΤαξίτης, είναι ΚΑΙ ανισόρροπος! Σοβαρά τό λέω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μήπως θέλει να του κτίσουμε και κανένα δικό του να το έχει για ιδιωτική χρήση ;;
  Σαν δεν ντρέπεται , ο ιμάμης προσεύχεται στην Αγ, Σοφία της Βασιλεύουσας , δεν λέει κάτι , κατάπιε την γλώσσα του , η την βγάζει μόνο μέσα στο τζαμί ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Κώστας Ζουράρις ψήφισε υπέρ της νομιμοποίησης της ομοφυλοφιλίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com