Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

neakriti-news-image.jpg
Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού για τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Μία αδιαθεσία με έντονη δυσφορία και ενόχληση που αισθάνθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ενώ βρίσκονταν στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παναγίας στα Αλάτσατα ενόψει της αυριανής γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου οδήγησε σε λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα οι παριστάμενοι ιερείς και πιστοί να σπεύσουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης.
Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Ο γιατρός εκτίμησε ως ιδιαιτέρως σοβαρή την κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και διέταξε την κατεπείγουσα μεταφορά του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζέλειου νοσοκομείου.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών έχουν κινητοποιηθεί και με συνεχείς εξετάσεις προσπαθούν να εξακριβώσουν το πρόβλημα υγείας που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο στον πολυαγαπητό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης.

1 σχόλιο :

  1. Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο.

    http://www.neakriti.gr?page=newsdetail&DocID=1367556&srv=149

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com