Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Όταν μαλώνουν τα "βουβάλια"... : Ποιον αποκάλεσε ο Ζουράρις «βρωμώδη, βοσκηματώδη και πατριδοκλάστη»

zouraris-1-740x357.jpg
Ποιος είναι όμως ο κ.Λιάκος και ποιός ο ρόλος του στις εξελίξεις για το μάθημα των θρησκευτικών; Παραθέτουμε φωτογραφικά αποσπάσματα δημοσιευμάτων με πρωταγωνιστή τον κ. Λιάκο. Όχι πως συντασσόμαστε με την κοσμοαντίληψη τον κ. Ζουράρη, αλλά τα φέρνει έτσι η ζωή, που "όταν τρώγονται μεταξύ τους"  χάνουν τον έλεγχο και αποκαλύπτουν ο ένας τον άλλο..

Αποχώρησε από το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας μόλις ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο Αντώνης Λιάκος. Ο ίδιος λέει ότι η επιτροπή εθνικού διαλόγου είχε ολοκληρώσει το έργο της αλλά όλοι γνωρίζουν την κόντρα των δύο ανδρών. Μάλιστα ο Κ. Ζουράρις είχε αποκαλέσει τον κ. Λιάκο «βρωμώδη, βοσκηματώδη και πατριδοκλάστη». Ο Αντώνης Λιάκος από την πλευρά του είχε σημείωσε για τον Κώστα Ζουράρι και την τοποθέτησή του στο Υπουργείο Παιδείας: «Βάζεις έναν τέτοιο τύπο στο υπουργείο Παιδείας; Είμαστε καλά; Γρήγορα αποπομπή, πριν γίνει διεθνές θέμα…»

το διαβάσαμε εδώ

το διαβάσαμε εδώ

το διαβάσαμε εδώ

1 σχόλιο :

  1. Ο Κ.Ζουράρις θεωρεί ότι κάνει αντίσταση. Ας δούμε αν θα κάνει πράξη όσα έλεγε τόσα χρόνια. Διαφορετικά, ένας δρόμος μόνο υπάρχει: της παραίτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com