Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Η Γαλλία έκλεισε τέσσερα τζαμιά

tou.JPG
Αρκετά τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στο κλείσιμο τεσσάρων τζαμιών στη Γαλλία κατόπιν απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο επικαλείται τη δημόσια ασφάλεια.

Ο υπουργός Μπέρναρ Καζνέβ ανέφερε ότι οι λόγοι για την απόφαση αυτή είναι ότι διαδίδουν την ριζοσπαστική ιδεολογία σε αντίθεση με τις αξίες της Δημοκρατίας.
Ο Γάλλος υπουργός τόνισε, ωστόσο, ότι η χώρα σέβεται τις αρχές της θρησκευτικής ελευθερίας, αλλά πρωτεύει η ασφάλεια των πολιτών και της χώρας.
Στο γαλλικό νόμο περί έκτακτης ανάγκης, στο άρθρο 8, αναφέρεται  ότι το υπουργείο  Εσωτερικών οφείλει να λάβει πρόνοια στη διάδοση της βίας και του θρησκευτικού μίσους το οποίο τροφοδοτεί την τρομοκρατία.

1 σχόλιο :

  1. KΑΛΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΟΛΑΝΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ?ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com