Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Ιδού ο κυρίαρχος στόχος του Β. Πούτιν: H προστασία των Ορθόδοξων χωρών και το σενάριο του Γ” Παγκοσμίου Πολέμου που αφορά χώρα της Βαλτικής!

ΟΡΘ77777.jpg
Ο παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφος Paul Miller με άρθρο του στο περιοδικό foreign policy με τίτλο «Πώς ένας παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινούσε από την Λετονία»,  υποστηρίζει ότι μετά τις ταραχές Ουκρανία ο επόμενος σταθμός της Μόσχας θα είναι η  Λετονία.

«Το επόμενο βήμα του Πούτιν θα είναι και το πιο επικίνδυνο από ό, τι τα προηγούμενα, διότι μπορεί να ανεχθεί μη-μέλη του ΝΑΤΟ στις  χώρες της Βαλτικής. Δεν πρόκειται όμως να ξεκινήσει κατευθείαν πόλεμο με μεγάλους στρατιωτικούς σχηματισμούς , διότι οφείλει να είναι ακόμη  πιο προσεκτικός με τα  μέλη του ΝΑΤΟ, και  σε αυτή την περίπτωση δεν επιθυμεί μια  ευθεία αντιπαράθεση με την συμμαχία . Αντ “αυτού, ο Πούτιν κατά τα επόμενα δύο χρόνια θα προκαλέσει μια κρίση με τη βοήθεια των παραστρατιωτικών του ομάδων», αναφέρει ο Miller επικαλούμενος πηγές στις υπηρεσίες πληροφοριών της συμμαχίας .
Οι ρωσόφωνοι Λετονοί και Εσθονοί αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν διαμαρτυρίες και εξεγέρσεις, απαιτώντας  διεθνή προστασία. Πίσω από όλα θα «παρίσταται» το πολύ καλά εκπαιδευμένο «Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση των κρατών της ρωσικής Βαλτικής».
Διάφορες δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις υψηλού προφίλ θα οδηγήσουν  τις χώρες της Βαλτικής στο φυσικό ενδεχόμενο ενός ανελέητου εμφυλίου πολέμου »,  είπε ο Μίλερ.
Ο Αμερικανός αναλυτής ισχυρίζεται επίσης ότι «στη ρωσική ρητορική υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την προστασία του ΝΑΤΟ, και ο νυν ιδεολογικός προσανατολισμός αποτελεί το υβρίδιο του ρωσικού εθνικισμού, που αφορά την  θρησκεία, την μοιρολατρία και τον μεσσιανισμό».
Ο  Miller πιστεύει ότι ο Πούτιν έχει ένα σαφή στόχο. Την  προστασία του Ορθόδοξου Χριστιανισμού και την εξάπλωση του στις δυτικές χώρες,  οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο, θεωρούνται ως απειλή, λόγω της παγκοσμιοποίησης και του εκφυλισμού τους.
Μετά από αυτό, ο αμυντικός αναλυτής και δημοσιογράφος προβλέπει ότι  η Ρωσία «θα αρχίσει να μπλοκάρει όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και αντί αυτού να προσφέρει  τις υπηρεσίες της ως παγκόσμιος ειρηνοποιός».
Η Πολωνία θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το πέμπτο εδάφιο της συνθήκης του ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι εφόσον χώρα της Βαλτικής δέχθηκε επίθεση από τη Ρωσία, η Γερμανία και η Γαλλία πρέπει να  αντεπιτεθούν . Επιπλέον, η έναρξη ισχύος της πέμπτης παραγράφου του ΝΑΤΟ  θα σημάνει κήρυξη πολέμου κατά της Ρωσίας ».
«Και τότε ο Αμερικανός πρόεδρος θα πρέπει να αποφασίσει αν η προστασία της Λετονίας αξίζει να υποκινήσει έναν  Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», πιστεύει  ο αναλυτής.
Το πρόβλημα για τους δυτικούς Ευρωπαίους και Αμερικανούς είναι ότι έχουν αλλοτριωθεί ηθικά  τόσο πολύ που έχουν ξεχάσει τελείως τις ανθρώπινες αξίες , την θρησκεία , την ηθική , που διατήρησαν στις φυλές από τις οποίες προέρχονται από την εποχή που οι πρόγονοι τους ζούσαν στις σπηλιές .
Τώρα οι ίδιοι με τις πράξεις τους θέλουν να ξαναγυρίσουν εκεί που προφανώς πραγματικά ανήκουν και σίγουρα δεν τους φταίει ούτε ο Πούτιν , ούτε και η ορθοδοξία που τόσο μισούν θανάσιμα.

2 σχόλια :

  1. Λίγο ως πολύ αυτά είναι προφητευμένα. Κι αν επαληθεύθηκαν τα προηγούμενα το ίδιο θα συμβεί και με τα επόμενα. Τον χρόνο που θα συμβούν όμως κανένας δεν τον γνωρίζει. Μπορεί να είμαστε πολύ κοντά, μπορεί και αρκετά μακριά ακόμη. Σημασία έχει να ορθοτομούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο το ότι μόνον αυτός από όλους τους πολιτικούς αλλά και από τους εκκλησιαστικούς ηγέτες, μάχεται υπέρ της Ορθοδοξίας. Η Παναγία μας να τον οδηγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com