Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Κυριακή προ της Υψώσεως [mp3 - 2016]

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Κυριακή προ της Υψώσεως [mp3 - 2016]
Ι. Ν. Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης -Εκφ. 11/9/2016 Μέγεθος: 23,1MB- Διάρκεια: 00:25:13 (11/9/2016)  http://www.impantokratoros.gr/4EF82DC7.el.aspx

4 σχόλια :

 1. Μπραβο σας π. Θεοδωρε, αξιος. Την ευχη σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί δεν δημοσιεύτηκε ακόμα το βίντεο της περασμένης Κυριακής από το αρχονταρίκι ,η συνέχεια στην ερμηνεία των Ιερών Κανόνων ; Το περιμένουμε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί δεν δημοσιεύτηκε ακόμα το βίντεο της περασμένης Κυριακής από το αρχονταρίκι ,η συνέχεια στην ερμηνεία των Ιερών Κανόνων ; Το περιμένουμε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε τον πατέρα Θεόδωρο για την ερμηνεία του Ευαγγελίου. Να σας δίνει ο Θεός χρόνια να συνεχίζεται το ιερό έργο που επιτελείτε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com