Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Γερόντισσα Άννα μοναχή, Οι οικουμενιστές προσβάλουν τον αγ. Πορφύριο [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Γερόντισσα Άννα μοναχή, Οι οικουμενιστές προσβάλουν τον αγ. Πορφύριο [ΒΙΝΤΕΟ 2016] 

Δείτε σχετικά: 

Ομιλία του γερόντισσας Άννας μοναχής, που εκφωνήθηκε την Κυριακή 11-11-2016, στο "Αρχονταρίκι" του Ι.Ν. αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης.

2 σχόλια :

  1. Σε ευχαριστώ πολύ Γεροντισσα που έβαλες τα πράγματα στην θέση τους με αυτήν σου την δήλωση για τον Αγιο Πορφυριο.Πραγματικα και εγώ όταν άκουσα από τον π.Ανανια να λέει ότι άκουσε τον Αγιο Πορφυριο να προτρέπει την κοινωνία της οστιας (έστω και για λόγους αγάπης) πραγματικά σκανδαλιστηκα!Λέω, πως είναι δυνατόν να είπε κάτι τέτοιο! Σε ευχαριστώ Γεροντισσα,την ευχή σου. Νίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ό π.Ανανίας στο άρμα του οικουμενισμού;;;;;; Δεν θέλω να το πιστέψω!!! Γιατί γέροντά μου και εσύ;;; Γιατί μάς στεναχωρείς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com