Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Αντίχριστος των Οικουμενιστών θα περάσει δύσκολες μέρες [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Αντίχριστος των Οικουμενιστών θα περάσει δύσκολες μέρες [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Πρόσφατη ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

4 σχόλια :

 1. Δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτοί. Ας επιταγχυνθούν οι εξελίξεις προς δόξαν Θεού και ανάπαυση των πιστών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εύγε άγιε γέροντά μου. Ο Χριστός να έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου!
  Την ευχή σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άγιος Ιωάννης ο Χοζεβίτης (1913-1960), Ρουμάνος Ησυχαστής (ερημίτης) στην κοιλάδα του Ιορδάνου, σωματικά άφθαρτος μέχρι και σήμερα.

  Μερικές προφητείες του.

  Οι προφητείες του Αγίου είναι αριθμημένες, στο επόμενο βίντεο, με αριθμούς από το 1 έως το 21. Αυτές οι προφητείες (1 έως 21) είναι αξιόπιστες.
  Εκεί αναφέρεται και η διάδοση της αίρεσης του Παπισμού.

  ΟΛΑ τα ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ που γράφηκαν από τον επιμελητή του επόμενου βίντεο, είναι προσωπικές ερμηνείες του επιμελητή του βίντεο, και δεν είναι απαραίτητο να είναι αληθινές και σωστές (αυτές οι συγκεκριμένες ερμηνείες, μπορούν να αμφισβητηθούν).

  https://www.youtube.com/watch?v=FO1XS9g1pDs&feature=youtu.be

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πατήρ Νικόλαε,
  ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να σε δυναμώνει, η Χάρις Της Υπεραγίας Θεοτόκου να σε σκέπει, ο Άγιος Νικόλαος, ο Μύρων της Λυκίας ο θαυματουργός του οποίου και έχεις το όνομα, να ξέρεις και το ξέρεις άλλοστε, ότι ακούει και χαίρεται για τον αγώνα σου κατά της παναίρεσης του οικουμενισμού.
  Μας συγκινείς ιδιαίτερα και μας αφυπνίζεις. Συνέχισε!
  Το εσφαγμένο Αρνίο είναι αυτό το οποίο εξήλθε ίνα νικά εις τους αιώνες.
  Οι δε αντικείμενοι του Αρνίου ιδιαίτερα, οι πάσης φύσεως αιρετικοί, αιρεσιάρχες, αιρετίζοντες, λατινόφρονες, φιλοπαπικοί, μεταπατερικοί,
  νέο-εκκλησιολογιστές, συγκρητικό-οικουμενιστές εφ όσον δεν μετανοούν,
  θα είναι μαζί με τον πατέρα τους το διάβολο εις το πύρ το αιώνιον,
  όπου το πύρ ου σβέννυνται και ο σκώληξ ου τελευτάται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com