Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Κυκλοφορεί το φύλλον 2.12.16 του «Ορθοδόξου Τύπου»

Logo.gif

Μερικά ἀπό τά περιεχόμενά του:
➢ Λαμπρὸς ἐπικήδειος τῆς Ἱεραρχίας διὰ τὸ Κολυμβάρι. «Ἥξεις ἀφήξεις» αἱ ἀποφάσεις! Τό Κολυμβάρι ὁδηγεῖται ἀργὰ ἀλλά σταθερὰ εἰς καταποντισμόν! Τοῦ κ. Παναγιώτου Κατραμάδου.

➢ Παρέµβασις καὶ κείµενον εἰς τὴν Ἱεραρχίαν τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος (Νοέµβριος 2016). Tοῦ Μητροπολίτου Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου Ἱεροθέου.
➢ Ὁ Σεβ. Κυθήρων περὶ τῆς προσφάτου Ἱεραρχίας.
➢ Ὅταν τὸ Φανάρι δὲν εἶχε ἀκόμη παραδοθῆ εἰς τὸν Οἰκουμενισμόν. Τοῦ π. Γεωργίου Δ. Μεταλληνοῦ.
➢ Ὁμολογία Ὀρθοδόξου Πίστεως.
➢ Μὲ ποῖες «εὐκαιρίες» καὶ διατί οἱ Μασόνοι ἀναφέρουν εἰς τὰ ἔντυπά τους τὸ ὄνομα τοῦ σημερινοῦ Οἰκ. Πατριάρχου μας;
➢ Ἡ δαιμονιώδης ἐπιστήμη.
➢ Τί ἐστίν ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ.
➢ Ἐκκλησιαστική Γλῶσ­σα καί μεταφράσεις. Γράφει ὁ κ. Νικόλαος Σακα­λάκης.
➢ Ἐπιστολὴ Κληρικῶν πρὸς τοὺς Ἀρχιερεῖς τῆς Ἐκκλησίας τῆς Κρήτης.
➢ Ὁ κ. Ράμα καί ἡ Μεγάλη Ἀλβανία.
Γεγονότα καί Σχόλια, βιβλιοκρισίαι καί ἄλλη ἐνδιαφέρουσα ὕλη συμπληρώνουν τό φύλλον.


1 σχόλιο :

  1. Tί γίνεται επί τέλους μέ τον ΄΄Ορθόδοξο τύπο΄΄ ; Απορούμε τί ρόλο βαράει ! Επί προϊσταμενίας του π. Βολουδάκη και της ιδιοτροπίας του να βλέπει την σύνοδο της Κρήτης ως μία υπόθεση πολιτική , έχει αφήσει την παραδοσιακή αγωνιστική του γραμμή και εκφράζει πλέον όχι ως όφειλε την αντιοικουμενιστικό χώρο, αλλά έχει γίνει ένα έντυπο της Ιεράς Συνόδου και του αρχιεπισκόπου ; Απορούμε ! Το ποιά είναι η ανάγνωσή του της συνόδου της Κρήτης μας το είπε όταν αυτή έγινε Παρά τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε τώρα συνεχίζει την ίδια ανάγνωση και για την συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδος που όλοι περιμέναμε μέ αγωνία την ετυμηγορία της Η συνείδηση της εκκλησίας έχει εκφραστεί και θεωρεί την αναποφασιστικότητα, την ασάφεια και την διπλωματική γλώσσα της Ιεράς Συνόδου οτι μεταφράζεται ως επικύρωση της συνόδου του Κολυμπαρίου Ο π. Βολουδάκης βλέπει πανηγυρικό επικήδειο εκει που θά έπρεπε να βλέπει μία προδοσία των προσδοκιών μας για ξεκάθαρη καταδίκη της συνόδου της Κρήτης ; Τά ΄΄ήξεις αφήξεις ΄΄ ποιόν εξυπηρετούν ; Συμμετέχει καί το αγωνιστικό φύλλο του ΄΄Ορθοδόξου τύπου ΄΄ στην διπλωματία και διγλωσσία των οικουμενιστών; Εκφράζουμε την λύπη μας γι'αυτή την κατιούσα πορεία του ορθοδόξου τύπου που έφησε την αγωνιστική πορεία των προκατόχων του!

    Λωρίτου Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com