Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β' και Ο Ρ/ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κ. ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

sirou_periodia5.jpg

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ και ο Σεβ. Επίσκοπος των Ρ/Καθολικών Σύρου κ. Πέτρος Στεφάνου, όπως κάθε χρόνο, επεσκέφθησαν σήμερα το πρωί τα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος στην Ερμούπολη, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους της Ρ.Καθολικής Εκκλησίας, όπου τους υπεδέχθη η Ηγουμένη, Αδελφή Άννα Δούναβη...

το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας του Αγίου Παντελεήμονος, όπου τους υπεδέχθη ο Πρόεδρος, Ιατρός κ. Ευάγγελος Κεραμιώτης, και τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Αγὶου Ιωάννου Ταλάντων, όπου τους υπεδέχθη ο Διευθυντής κ. Αλέξ. Μανδηλαράς, και διένειμαν γλυκίσματα και αναμνηστικές ευλογίες τους τροφίμους τους, προς τους οποίους και ευχήθηκαν για το νέο έτος, ενώ συνεχάρησαν τους υπευθύνους και τους εργαζομένους σ’ αυτά, καθώς και το Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου τους υπεδέχθη, εκ μέρους της Διοικητού ο Διευθυντής κ. Τρίτζαλης, προς τους νοσηλευομένους του οποίου διένειμαν, ωσαύτως, γλυκίσματα και ευλογίες, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση, και συνεχάρησαν το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.
Μετά το πέρας του οδοιπορικού αυτού της αγάπης, οι δύο Επίσκοποι σε κοινή τους δήλωση τόνισαν ιδιαίτερα την αγάπη και τη μέριμνα τους, που πρέπει να επιδεικνύουν όλοι, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες προς τους γέροντες, τους ασθενείς και τα μοναχικά άτομα, συνεχάρησαν τους Υπευθὺνους και όλους όσοι εργάζονται στους θύλακες αυτούς της κοινωνικής μέριμνας και ευποιῒας της Ερμούπολης, για την τάξη και την καθαριότητα, που επικρατεί παντού, τόνισαν ότι η κοινή αυτή πορεία καταδεικνύει και την ειρηνική συνύπαρξη των δύο θρησκευτικών κοινοτήτων στη Σύρο, που εκφράζεται με παρόμοιες εκδηλώσεις αγάπης προς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας, την οποία ο λαός επιδοκιμάζει και για την οποία επιχαίρει, και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που τους συνόδευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας τους.
sirou_periodia1sirou_periodia2sirou_periodia3sirou_periodia4sirou_periodia6sirou_periodia7sirou_periodia8sirou_periodia9sirou_periodia10

6 σχόλια :

 1. O ΠΑΠΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!
  Pope Francis says Jesus Failed, Humanly Speaking
  https://www.youtube.com/watch?v=P3csfigDFFc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. όσο περνάει ο καιρός ξεφτελιζόμαστε όλο και παραπάνω και ο λαός κοιμάτε.Χρήστος Θεόδ.Ελευθεριάδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σαν δεν ντρέπονται. Μας παριστάνουν και τους καλούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οικουμενισμός. Οι πάντες κρίνονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αηδία.....
  Φαρισαίοι υποκριτές.
  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ = θρησκευτικοί τσαρλατάνοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com