Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ!!!!


Δείτε εδώ παλαιότερη σχετική ανάρτηση της κατάνυξις:
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, "Ο † Κυρηνείας Παύλος" και "Απαράδεκτη εικόνα στο site της Αρχιεπισκοπής Κρήτης"

14 σχόλια :

 1. Μα, σε ανώτατο επίπεδο έχει γίνει. Η προσπάθεια είναι τώρα να περάσει ανώδυνα προς τα κάτω. Γι' αυτό όλος ο σαματάς. Τόσο τους κόβει, δηλαδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΙΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η εικόνα αυτή δείχνει την επανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Αποστόλου Τίτου από τη Βενετία στο Ηράκλειο επί Αρχιεπισκόπου Κρήτης μακαριστού Ευγενίου Ψαλιδάκη. Η επανακομιδή της Κάρας είναι σπουδαίο γεγονός για την Εκκλησία της Κρήτης, εορτάζεται κάθε χρόνο με μεγάλες τιμές και δεν έχει καμία σχέση αυτό με την Ένωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΩ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΌ ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟ ΕΥΓΕΝΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΙΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτή ή τοιχογραφία υπάρχει από το 1965,οπότε και έγινε ή επανακομιδή της κάρας του Αγίου Τίτου από την Βενετία στο Ηράκλειο. Αντίδραση καμία από τους Κρητικούς.Πλήρης άμβλυνση του ορθόδοξου κριτηρίου και αισθητηρίου!!! Είναι αυτό ακριβώς που θέλει να πετύχει η Νέα Εποχή!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αισχος σιγά μην τους βάλουν και φωτοστέφανο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η εικόνα παρουσιάζει την παράδοση της Τιμιας Κάρας του Αγίου Τίτου από τους Καθολικούς προς την Εκκλησία της Κρήτης. Ας εξηγηθεί ποιο είναι το μεμπτό σε αυτή την περίπτωση.
  http://www.heraklion.gr/municipality/municipality-press-releases/lambrinos-mayor-arhiepiskopi-eyxaristo-220716.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. πληροφορίες για την εικόνα:
  http://www.heraklion.gr/municipality/municipality-press-releases/lambrinos-mayor-arhiepiskopi-eyxaristo-220716.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η εικόνα αναπαριστά την επιστροφή της κάρας του Αγιου Αποστόλου Τιτου πρωτου επισκόπου Κρήτης από τους παπικούς στην δικαιούχο εκκλησία της Κρήτης την δεκαετία του 1960,τιποτα λιγότερο ,τιποτα περισσοτερο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ντροπη τους. Απαραδεκτοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΔΑΝ, ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...
  ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΗ...
  Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ( ΔΙΟΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ) ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ...
  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΤΙΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ( ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ) ΚΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΩΡΕΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ;

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΑ ΚΡΙΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ:

  1. ΔΙΕΙΣΔΥΣΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΕΠΙ ΤΙΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΟ-ΜΕΤΑΞΑΚΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2016/01/blog-post_55.html

  2. ΔΕΚΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2015/09/blog-post_9.html

  ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΙΝΟΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ

  «Tουτέστιν: Φαναριώτικη Ἄμυνα κατά τῶν Ἀντιοικουμενιστῶν «Ταλιμπάν» μέ Ρητορικές Ἱραδές (Σουλτανικά φιρμάνια, στήν παροῦσα ἐπί τοῦ θέματος, Πατριαρχικές Ἐγκύκλιοι) διά τήν σταδιακήν Ἀπεξάρτησην τῶν πιστῶν ἐκ τῶν Ἱερῶν Κανόνων τῆς Ἐκκλησίας. Κατά ἄλλες καί μή ἐπιβεβαιωμένες μέχρι στιγμῆς πληροφορίες, μᾶλλον ἡ Φ.Α.Τ.Ρ.Ι.Α. σημαίνει καί ἕτερον τινά ἑρμηνείαν, ὅπως: τό οἰκουμενιστικόν Φτύσιμον κατά τῶν Ἀνυπότακτων Ταρτουφιστῶν καί Ρομαντικῶν Ἱστολόγων τοῦ Ἀντιοικουμενισμοῦ. Ἤ καί τό ἔτερον σημαινόμενον, ἡ Φαναρίωτικη «Ἀποτέφρωσις» κατά Τῶν Ρομπέν τῶν Ἱστῶν μέ Ἄνομα (ἤ καί Ἀντιχριστιανικά) μέσα!»

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com