Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣΣχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν πως είναι αθώος ο ρόλος των καλλιτεχνών, στις μεθοδεύσεις της νέας εποχής, ιδού άλλη μια απόδειξις. Και ας αρχίσουν πάλι οι λεγεώνες των μπερδεμένων να ξερνούν χολή, για το αν έχει όρια η σάτιρα και αν η βλασφημία είναι ελευθερία καλλιτεχνικής έκφρασης.
5 σχόλια :

 1. Βλασφημία από την άποψη πως ηθοποιός υποδύεται τον Θεό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΡΓΟ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα όργανα της νέας εποχής ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν. Το κακό είναι ότι χρησιμοποιεί μέσα και ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στο ευρύ κοινό και ότι ο ακατήχητος λαός κοιμάται και παράλληλα συμμετέχει στην βλασφημία και στην αμαρτία. Ως πότε θα μας ανέχεται ο Θεός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι η κατάντια της κοινωνίας μας αυτή. Σας συγχαίρω που ασχολείστε με μικρά και μεγάλα θέματα. Όλα έχουν το σκοπό τους και τα μικρά και τα μεγάλα. Κανένας χριστιανός να μη πάει σε αυτή και άλλες βλάσφημες τέτοιες δήθεν καλλιτεχνικές εκφράσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com