Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ζουράρις, ο προστάτης των σοδομιτών

kwstas-zouraris_2.w_hr.jpg
«Έχω άριστες σχέσεις με τους περισσότερους Μητροπολίτες εδώ και πολλές δεκαετίες. Όλοι ξέρουν ότι είμαι αριστερός αντάρτης και επίσης πόσο χριστιανός ορθόδοξος είμαι»
                                                (Ορθόδοξη Αλήθεια, 21/12/2016
                          Συνέντευξις Υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρη)

Πριν ένα ακριβώς χρόνο το ελληνικόν Κοινοβούλιον εψήφισε με συντριπτικήν πλειοψηφίαν «το σύμφωνο συμβίωσης» που επισήμως πλέον εξισώνει την οικογένειαν με τις ομάδες των ανωμάλων που καταπατώντας τον θείον νόμον προσπαθούν να συζούν ως ζευγάρια. Όσοι βουλευτές εψήφισαν τον θεοστυγή αυτόν νόμον εθεσμοθέτησαν στην ταλαίπωρον πατρίδα μας που βυθίζεται στην φτώχειαν και την απελπισίαν νόμους Σοδόμων και Γομόρων. Όλοι, σχεδόν, οι αρχηγοί των ελληνικών πολιτικών κομμάτων συμπεριλαμβανομένου και του «μελλοντικού» πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς τύψεις συνειδήσεως, αλλά με μεγάλην χαράν υπερψήφισαν τον σοδομικόν αυτόν νόμον που έχει ως κύριον σκοπόν την διάλυσιν της οικογενείας και της πατρίδος μας.
        Ο πλέον ένθερμος οπαδός του θεοστυγούς αυτού νόμου - και γι’αυτόν τον λόγον τον εβράβευσεν ο άθεος και εθνομηδενιστής Τσίπρας-, ήτο ο «λόγιος» βουλευτής του Καμμένου Κώστας Ζουράρις.
        Εν συνεχεία δημοσιεύομεν την ομιλίαν που εξεφώνησε την Τρίτην 22 Δεκεμβρίου 2015 στο ελληνικόν Κυνοβούλιον και την αφιερώνουμε σε όλους τους φίλους του Ζουράρι, μητροπολίτας, καθηγητάς θεολογίας και μοναχούς:
«Το 1947 περίπου, τον πατέρα μου, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της σεξολογίας στην Ελλάδα –η Geschlechtskunde-, επιστημονικός συνεργάτης μέχρι το 1923-1925 στο Βερολίνο στο Ινστιτούτο Σεξουαλικών Ερευνών, τον παραπέμπει το έκτακτο διαρκές στρατοδικείο στη Θεσσαλονίκη και μέσα στο εισηγητικό των στρατοδικών υπάρχει το εξής, για να μαθαίνουμε: Επειδή ο Ζουράρις ο γιατρός είναι κομμουνιστής, χρησιμοποιεί ως πρόσχημα δήθεν επιστημονικές απόψεις για να αποποινικοποιήσει τη ‘φιλομοφυλία’ την ομοφυλοφιλία –και δια του έργου ‘Ο Αυνανισμός, το πάθος εις το φως της επιστήμης’ υπονομεύει ως κομμουνιστής το μαχητικόν φρόνημα του στρατεύματος. Δεν είναι υπέροχο;».
        «Σαράντα χρόνια μετά, εγώ είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Εσωτερικού. Μου τηλεφωνάει ο φίλος μου, ο μακαριστός πλέον Ανδρέας Βελισσαρόπουλος και μου λέει: Άκου να σου πω, κάναμε το ΑΚΟΕ, που είναι για την απελευθέρωση της ομοφυλόφιλης επιθυμίας Ελλάδος και σου ζητώ να μπεις κι εσύ για να φανεί ότι, τέλος πάντων, δεν είναι διεκδίκηση στενή κλπ.». Λέω εγώ βεβαίως : Ευχαρίστως. Ήμουν στο Παρίσι. Ήμουν, όμως, μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού, στην Κεντρική Επιτροπή.
        Κατεβαίνω εγώ από το Παρίσι για μια συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και βλέπω τον υπέροχο, τον κακομοίρη τον Κώστα τον Βεργόπουλο, μαζί με την μακαριστή μας Άννα Βρυχέα και τον Μάκη τον Καβουριάρη στα όρια εγκεφαλικού επεισοδίου και μου λένε ‘Κώστα σε παρακαλώ, μην έρθεις σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή’. Λέω: ‘Γιατί να μην έρθω στην Κεντρική Επιτροπή;’. ‘Γιατί σε έκαναν αντιπρόεδρο του ΑΚΟΕ’ και εγώ λέω: ‘Ε, και;’.
        Έρχομαι, λοιπόν, στην Κεντρική Επιτροπή και εάν δεν ήταν αυτή η κατάσταση που ήτανε, είχα υποστεί τη δεύτερη, μετά τη Β’Πανελλαδική, βαναυσότητα όταν πήγα να μιλήσω, με ένα υβρεολόγιο απερίγραπτο από τα μέλη τα προοδευτικά του ευρωκομμουνισμού. Βέβαια, μερικοί ήταν από την Τασκένδη, ήταν από το Βουκουρέστι, ήταν παλαιοί κομμουνιστές, οι οποίοι με βρίζανε περισσότερο. Και κάπου εκεί έληξε το πράγμα».
        «Το τρίτο στοιχείο που θα σας πω είναι το εξής: το 1936, που ήταν η φρικτή νύχτα της Νυρεμβέργης, όπου εκατό χιλιάδες αποθηριωμένοι γερμανοναζίδες κλπ. μαζί με τις εικόνες του Μαρξ και τα βιβλία κλπ., ήταν ένας καθηγητάκος με γυαλάκια που του καίνε τα βιβλία και του πετάνε και τις φωτογραφίες και ουρλιάζουν. Κανένας δεν τον ξέρει φυσικά από τους εκατό χιλιάδες ναζίδες. Και ρωτάω εγώ τον πατέρα μου τριάντα χρόνια μετά και λέει ‘Καλά, βρε παιδί μου, είσαι καλά; Ο καθηγητής μου ήταν, ο Μάγκνους Χίρσφελντ, ο οποίος είχε τα τρία απόλυτα κακά για τους ναζίδες’. Ήταν κομμουνιστής ο Μάγκνους Χίρσφελντ, ο ιδρυτής του Ινστιτούτου Σεξουαλικών Ερευνών, ήταν Εβραίος και ήταν και ομοφυλόφιλος. Κομμουνιστής, Εβραίος και ομοφυλόφιλος: χειρότερα δεν γίνεται.
        Λοιπόν, σας παρακαλώ πάρα πολύ να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα, να ψηφίζουμε όλοι μαζί το νομοθέτημα του υπουργού εδώ δια της κυβερνήσεως ή της κυβερνήσεως δια του υπουργού και να αφήσουμε οποιαδήποτε ελαττώματα, όπως και κάποια αριστερή σαχλαμάρα, η οποία εμφιλοχωρεί συνήθως. Κι εγώ το ξέρω, ως γεννέσιος – σε αυτό συμφωνώ με το ΚΚΕ. Εγώ γεννήθηκα ΕΑΜοβούλγαρος και κομμουνιστοσυμμορίτης και δεν αλλάζω. Κι επομένως, να ψηφίσουμε ως έχει κι έχουμε καιρό να το διορθώσουμε. Έλεος πια!».
        (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)
        «Το βιβλίο αυτό είναι του 1921. Το λέω στη μνήμη του πατέρα μου. είναι του πατέρα μου το πρώτο του, όπου ακριβώς έχει αυτά. Αυτή δε την ιστορία, ότι δήθεν δεν αλλάζει κλπ., τη λέει με μια υπέροχη ελληνική λέξη: Διαφορομορφία».

11 σχόλια :

 1. Κλασική περίπτωσις! Οιηματίας καί ανισόρροπος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτοπροσδιορίζεται ως "Χριστιανός Ορθόδοξος", "αριστερός αντάρτης" και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των "μειονοτήτων" με ότι αυτό σημαίνει [την γνωστή και συνηθισμένη πια, "πολιτική ορθότητα"]..όπως κάθε συνεπής "φωτισμένος διανοούμενος", που σέβεται τον εαυτό του..
  Πως τα συνδυάζει όλα αυτά; Προφανώς υπάρχει ερμηνεία..Αρκεί να μεταλλαχθεί η έννοια του "Χριστιανού Ορθόδοξου", και να εκπέσει σε μια ακόμα ανθρωπιστική-ουμανιστική ιδεολογία.
  Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον Ζουράρι "ειδική περίπτωση", ακόμα και να χαμογελάσουμε ..θεωρώντας τον ανάξιο σχολιασμού..
  Όμως ίσως η περίπτωση Ζουράρι είναι το ακραίο αλλά το "εκκωφαντικότερο" δείγμα [και η κατάληξη] της μετεξέλιξης του νεο-έλληνα, κατά το πρότυπο της μετεξέλιξης του δυτικού ανθρώπου, που συμπεριλαμβάνει ίσως και όλο το πρόβλημα της σημερινής Ελλάδας.
  "Χριστιανός Ορθόδοξος".. ένας αυτοπροσδιορισμός σε ιδεολογικά πλαίσια, όπως ακριβώς αντιλαμβάνεται και την πολιτική του ιδεολογία, που όχι μόνο δεν τον φέρνει σε σύγκρουση με την "πολιτική ορθότητα" [η οποία περιλαμβάνει συνήθως (ως "προστατευόμενες" έννοιες) την αθεϊα αλλά και όλες τις υπόλοιπες θρησκευτικές πεποιθήσεις,( εκτός τον χριστιανισμό), κυρίως τον μουσουλμανισμό], αλλά μάλλον ως μεταλλαγμένη έννοια του επιτρέπει αυτή τη σύνθεση.
  Η σημερινή μετάλλαξη της Δύσης είναι αποτέλεσμα της μετάλλαξης της μαρξιστικής θεωρίας, η οποία όταν απέτυχε να παγιώσει τις συνειδήσεις την έννοια του "προλεταριακού διεθνισμού", και οι εθνικές διαχωριστικές γραμμές των λαών διατηρήθηκαν ακόμα και στις χώρες του κομμουνιστικού συστήματος, μετεξελίχθηκε μέσω της σχολής της Φρανκφούρτης, στον λεγόμενο "πολιτιστικό μαρξισμό".
  Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, όπως οι εργάτες καταπιέζονται στον καπιταλισμό, έτσι οι άνθρωποι καταπιέζονται κάτω από τον χριστιανικό, πατριαρχικό πολιτισμό της Δύσης. Συνεπώς πρέπει να αποδομηθεί ο δυτικός πολιτισμός για να υπάρξει απελευθέρωση κάθε είδους, θρησκευτική, ηθική, σεξουαλική κτλ.. Σήμερα όποιος διαφωνεί με την πολιτική ορθότητα είναι φασίστας.

  Αντιγράφω ένα απόσπασμα από ένα άρθρο, που αποτυπώνει την σημερινή πραγματικότητα, και δίνει απάντηση στο πως, όχι μόνο συνεργάζονται άριστα αλλά σχεδόν ταυτίζονται πλέον (ιδεολογικά), η "Νέα Αριστερά" με την "Νεοφιλελεύθερη Δεξιά".
  Καταλαβαίνουμε από αυτό, και την απάντηση στην διαπίστωση του αρθρογράφου (εδώ) ότι:
  "Όλοι, σχεδόν, οι αρχηγοί των ελληνικών πολιτικών κομμάτων συμπεριλαμβανομένου και του «μελλοντικού» πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς τύψεις συνειδήσεως, αλλά με μεγάλην χαράν υπερψήφισαν τον σοδομικόν αυτόν νόμον που έχει ως κύριον σκοπόν την διάλυσιν της οικογενείας και της πατρίδος μας".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. To απόσπασμα από το άρθρο του Γ.Σταφυλά:
  "..Από το Γούντστοκ και τις φοιτητικές εξεγέρσεις της δεκαετίας του 60 διαμορφώνεται η νέα Αριστερά που πλέον βάζει πρώτη προτεραιότητά της τα διάφορα ποικιλόχρωμά κοινωνικά κινήματα με αίτημα την απελευθέρωση, και θέτει σε δεύτερη μοίρα τα παραδοσιακά εργατικά αιτήματα...
  Ελεύθερη οικονομία + πολιτιστικός μαρξισμός + πολιτική ορθότητα= Παγκοσμιοποίηση. Αυτή είναι η μαγική εξίσωση της Νέας τάξης.
  Με απλά λόγια η ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης, η ιδεολογία του one world, είναι η ελεύθερη οικονομία (ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων, εμπορευμάτων και χρήματος), ο πολιτιστικός Μαρξισμός όπως τον εισηγήθηκε η σχολή της Φρανκφούρτης και η πολιτική ορθότητα που εκφράζεται με την Νέα Αριστερά.

  Από αυτήν την εξίσωση διαπιστώνει κανείς και το πως προέκυψε η ανίερη συμμαχία κάποιων «δεξιών» ή νεοσυντηρητικών με την Αριστερά.
  Ο κόσμος που δεν γνωρίζει την ιστορία του πολιτιστικού Μαρξισμού δεν μπορεί να κατανοήσει πως γίνεται φιλελεύθεροι Δεξιοί και Αριστεριστές να έχουν ακριβώς τις ίδιες θέσεις στα κοινωνικά ζητήματα, να μιλάνε και οι δύο για «ανοχή» και «πολυμορφία».
  Η Δεξιά με την υλιστική -οικονομικιστική της αντίληψη, όπως έλεγε ο Αλλαίν ντε Μπενουά, οδήγησε από μόνη της τις δυτικές κοινωνίες στην αγκαλιά του Μαρξισμού, αφού πρώτα απομυθοποίησε κάθε παραδοσιακή αξία...

  Καμία αντίσταση δεν μπορεί να προβάλει η φιλελεύθερη Δεξιά στην επέλαση του πολιτιστικού μαρξισμού που έχει αλώσει τις Δυτικές κοινωνίες, γιατί δεν έχει το απαιτούμενο ιδεολογικό βάθος, αντιθέτως έχει αποκηρύξει τις παραδοσιακές αξίες έχει αποδεχτεί τους όρους ψυχιατρικοποίησης της πολιτικής, όπως τους εισήγαγε η σχολή της Φρανκφούρτης..
  Μέσω της θεωρίας του πολιτιστικού Μαρξισμού που εισηγήθηκε η σχολή της Φρανκφούρτη έβγαλαν τον Μαρξισμό από τα Εργοστάσια και τον έβαλαν στα πανεπιστήμια και στα σχολεία και αργότερα μέσω της βιομηχανίας του θεάματος κατέστησαν τις αντιφυσικές τους ιδεοληψίες κυρίαρχο δόγμα.."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: Πρέπει να γίνει πόλεμος για να διορθωθεί η κοινωνία.

  Μιλά ο Μητροπολίτης Μόρφου.

  https://www.youtube.com/watch?v=EpqWVg1R8cM

  * * *

  O Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος, σε θαυμαστή εμφάνιση του (στον Όσιο Ιερομόναχο
  Ιάκωβο Τσαλίκη), είπε τρεις φορές: «Πρέπει να γίνει πόλεμος», για τις
  ασέβειες και την αμετανοησία μας.

  https://niksothropoulos.wordpress.com/2013/05/28/a-283

  * * *

  ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: "ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ,
  ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ (ΘΛΙΨΕΙΣ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ) ΩΦΕΛΗΘΗΚΑ".

  http://tribonio.blogspot.gr/2016/06/blog-post_53.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο κύριος αυτός δεν είναι ηλίθιος, όπως πολλοί υποστηρίζουν, αλλά πονηρός βαλτός για να προωθήσει ότι πιο χειρότερο θέλει να επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην πατρίδα μας.
  Δυστυχώς όμως, κάποιοι άλλοι «ηλίθιοι», εδώ στην Θεσσαλονίκη, με ένα κόμμα με τον βαρύγδουπο τίτλο, «Πυρίκαυστος Ελλάς», τον έβγαλαν βουλευτή για να αναρριχηθεί σήμερα με αυτόν τον τρόπο πάνω από το κεφάλι μας. Ξέρουν καλά ποιους εννοώ.
  Να περιμένετε και άλλα «ωραία» από τον βουλυετή εκπρόσωπο της πόλης μας!
  ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
  Ο κύριος αυτός δεν είναι η

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο Κώστας Ζουράρις περισσότερο γνωστός, για το προσωπικό μείγμα ιδεών, που ξεκινά από την γλωσσολαγνεία και τα πατερικά κείμενα (περίοδος νεο-ορθοδοξίας) για να παλινδρομεί, σε προχωρημένες κινήσεις ανατρεπτικού χριστιανοσοσιαλισμού γιατί όχι και ακροβατικές ειρωνικές αμφισβητήσεις του καλώς νοούμενου πατριωτισμού…....
  ....
  ο υφυπουργός Παιδείας «μπάλωσε» κατά τον πλέον αναχρονιστικό τρόπο, που θυμίζει τα συντακτικά τσιτάτα του Αχιλλέως Τζαρτζάνου, την αρλούμπα, για τα 16 ελληνικά νησιά, με την εν αμαρτίαις πρόφαση, ότι η επαίσχυντη περί νήσων φράση του ήταν… «σχήμα καθ’ υπερβολήν!...» Έτσι, ηθώωσε εαυτόν μια και ο Πρωθυπουργός του, μάλλον τον καμαρώνει ως οπαδός των νεομπολιβαρινών…

  ΠΗΓΗ Μακρής Πέτρος Ας Μιλήσουμε επί τέλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γνωρίζεται μήπως ποιον θεολογο προσελαβε ως σύμβουλο ο κ. Ζουράρις;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αμε..

   Χαράλαμπος εκ Θεσσαλονίκης

   Διαγραφή
  2. Δεν έχει σημασία ποιον προσέλαβε ως σύμβουλο, αλλά έχω την αίσθηση ότι εσύ που γράφεις αυτή την αράδα -πίσω από την ανωνυμία σου- έχεις πολύ κακία και μίσος μέσα σου. Γνωρίζεις τα αληθινά γεγονότα, αλλά πετάς λάσπη. Δεν επιθυμείς τη μετάνοια, αλλά την εξουθένωση. Εάν πιστεύεις στον Θεό, κάνε μια προσευχή για τον Ζουράρι. Ο Θεός να σε ελεήσει

   Διαγραφή
 8. Όλοι έχουν μάθει πόσο γιαλαντζί -για να μην πω τπτ άλλο- ορθόδοξος χριστιανός είσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com