Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος, εγκαταλείπουν τους Ελληνορθόδοξους στο Βατικανό! Ο Πούτιν συζήτησε με τον…

ad-203196588-620x450.jpg

Πάπα για την προστασία των Χριστιανών στην περιοχή των περιφερειακών συγκρούσεων…

Εθνικό έγκλημα είναι η δουλική υποταγή εκκλησίας και πολιτείας στο 4ο Ράιχ… Έξι (6) χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία, των περισσότερων από 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξων και δεν έχουν κάνει μια έστω υποκριτική δήλωση συμπάθειας κι όχι συμπαράστασης.

Το Πατριαρχείο Αντιόχειας φυλάει Θερμοπύλες κι οι υποτιθέμενοι θρησκευτικοί ταγοί της Ορθοδοξίας (Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος) έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στο 4ο Ράιχ, με αντάλλαγμα κονδύλια για «πρόσφυγες» κι αποκαταστάσεις εκκλησιών.
Όχι μόνον δεν έχουν κάνει δήλωση συμπαράστασης στους Ελληνορθόδοξους της Συρίας, όχι μόνον δεν στέλνουν ένα κιλό ζυμαρικά, αλλά πλειοδοτούν σε δηλώσεις για τους τζιχαντιστές στην Ελλάδα και εμπορεύονται τη διαβίωσή τους στην πατρίδα μας.
Με τι αντάλλαγμα πρόσφεραν το κεφάλι των Ελληνορθόδοξων στους παπικούς Βαρθολομαίος κι Ιερώνυμος;
Έτσι, ο Πούτιν βρίσκει συνομιλητή τον πάπα, που έστειλε προχθές συγχαρητήριο μήνυμα στον Άσαντ για τις νίκες του λαού της Συρίας και τώρα φιλοδοξεί -δικαίως από την πλευρά του- να εκφράσει και στηρίξει τους Ελληνορθόδοξους, που πούλησε για λίγα αργύρια ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος κι ο «προοδευτικός» υποστηρικτής ΟΛΩΝ των μνημονίων Ιερώνυμος!.
Καλά η ιμπεριαλιστική «αριστερά» κι η δεξιά (συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ), στηρίζουν τις ΝΑΤΟϊκές επιλογές για τη Συρία… αλλά κι η εκκλησία παίζει τον πιο βρώμικο ρόλο στην ιστορία της Ορθοδοξίας!
Ούτε ένας επίσκοπος δεν τολμάει να υψώσει φωνή στον Ιερώνυμο και Βαρθολομαίο… δουλικά χανουμάκια του 4ου Ράιχ, όλοι τους!
ΜΟΣΧΑ, 17 Δεκεμβρίου  / TASS /. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πάπα Francis.
Ειδικό Πρόγραμμα.
Αυτό αναφέρθηκε από την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.
«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τα  80ά γενέθλια του ποντίφικα, δήλωσε την…μεγάλη προσωπική συμβολή του στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και του Βατικανού, οι οποίες  τα τελευταία χρόνια έχουν φθάσει σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο.
Ο  Ρώσος  Πρόεδρος  και ο  Πάπας αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την προστασία των χριστιανών στην περιοχή των περιφερειακών συγκρούσεων και την  σημασία του εποικοδομητικού  διαθρησκευτικού  διαλόγου  για τη διατήρηση των ηθικών αρχών στις παγκόσμιες υποθέσεις », –είπε σε μια δήλωση. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην συνεργασία μεταξύ της  Ρωσίας και Βατικανού  στον πολιτιστικό και ανθρωπιστικό τομέα. Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Πούτιν απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Πάπα.

1 σχόλιο :

  1. Θερμὴ παράκλησις νὰ δημοσιεύσσετε ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ πατρὸς ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ζήση...........ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ.

    https://www.youtube.com/watch?v=zXlXqBLV0WY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com