Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Ψυχόλεθρες παιδαγωγικές μέθοδοι: "ομοφοβία", "τρανσφοβία", "έμφυλα στερεότυπα" στα Γυμνάσια

human_body.jpg
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Απαράδεκτες, ανόσιες, ψυχόλεθρες και αυτοκαταστροφικές παιδαγωγικές επιλογές, από το νέο Υπουργό Παιδείας. Πότε θα συνέλθουν όλοι τούτοι, οι παλιάτσοι του πνεύματος, οι χρήσιμοι ηλίθιοι της νέας εποχής, που ισοπεδώνουν τις αξίες, τα όσια και τα ιερά του Έθνους και της Ορθοδοξίας. Όταν θα εννοήσουν το μέγεθος της καταστροφής που προξένησαν, όλοι αυτοί που σήμερα υπηρετούν εν γνώσει ή εν αγνοία τους την παγκοσμιοποίηση, θα είναι αργά... πολύ αργά.
Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας κατόπιν σχετικής πρότασης του ΙΕΠ κατά το σχολικό έτος 2016-2017 υλοποιείται στα Γυμνάσια της χώρας Θεματική Εβδομάδα με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα». Μεταξύ των υποενοτήτων που προτείνονται για μελέτη στα πλαίσια της εβδομάδας αυτής είναι: "Βιολογικό και Κοινωνικό Φύλο", "Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα" και "Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα των γυναικών".

Στις "Επιπλέον Θεματικές για γονείς/εκπαιδευτικούς" μεταξύ άλλων προτείνεται και η ενασχόληση με τα θέματα: "Φύλο, Σεξουαλικός Προσανατολισμός και Ανθρώπινα Δικαιώματα", "Έμφυλα στερεότυπα και διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στη κοινωνία", "Έμφυλη βία,ενδοοικογενειακή βία και βία κατά των γυναικών", "Ομοφοβία και Τρανφοβία στην κοινωνία και στο σχολείο".

2 σχόλια :

 1. Ἡμέρες ἀποστασίας, χρόνος ἀπωλείας.
  Συνηθίσαμε νά λέμε τό ἄσπρο μαῦρο, τό κακό καλό, τό ἄσχημο ὄμορφο.

  Γράφει ὁ Δρ Χαραλάμπης Μ. Μπούσιας,
  Μέγας Ὑμνογράφος τῆς τῶν Ἀλεξανδρέων Ἐκκλησίας.

  http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=2001&obcatid=11

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com