Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος του Πάπα και Πατριάρχη των Κοπτών κ. Θεοδώρου

koptis.JPG
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Ενώ ο πιστός λαός περιμένει τις ανακοινώσεις της Δ.Ι.Σ. για το φλέγον ζήτημα του Κολυμπαρίου Κρήτης και την υπόθεση του πατρός Θεοδώρου Ζήση και των υπ'αυτών, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση... 

Επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από 8 έως 14 Δεκεμβρίου 2016 ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος.
Ο Πατριάρχης θα αφιχθεί στον Κρατικό Αερολιμένα Αθηνών σήμερα στις 12.30 και θα τον υποδεχθούν ο Σεβασμιώτατος επιχώριος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Πολιτείας, ο ενταύθα Πρέσβυς της Αιγύπτου, ως και οι λοιποί αρμόδιοι εκκλησιαστικοί και κρατικοί υπηρεσιακοί παράγοντες.
Στις 17.00 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος θα επισκεφθεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».
Το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης θα επισκεφθεί την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στις 12.30 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης των Κοπτών κ. Θεόδωρος και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθούν τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και στις 13.00 τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Αλέξιο Τσίπρα.
Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

4 σχόλια :

  1. Πώς είναι δυνατόν ο μονοφυσίτης να είναι μακαριώτατος.Τα κάναν ίσωμα όλα.Άντε να ξεκόβουμε σιγά-σιγά απ'αυτούς να ανασάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συμπεράσματα δικά μας ε; Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν πείτε τους τα χαιρετίσματα. Στώμεν καλώς αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεπεσμος!!!! Αρχιερείς του Υψίστου να υποδέχονται τον αβαπτιστο αιρετικό στο αεροδρόμιο...Έρχεται σκούπα. . .Πόσο ακόμα να μας ανεχθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com